24 Nisan 2021 Cumartesi

Venüs'ün Yönettiği Bölgeler ve İyileştirme Yolları-2020

 


Merhaba sevgili dostlar,

Herkese Jüpiter ve Venüs tadında bayramlar diliyorum💕.
.
25 Mayıs Pazartesi 02:08'de -yani bu gece -ay yönettiği yengeç burcuna geçiyor. 27 Mayıs 09:30 civarında buradan çıkacak. Bu günler meditasyon, NLP , bilinçaltı çalışmaları, dualar, olumlamalar, regresyon, thetahealing gibi çalışmalar için harikadır.
.
🎁Bu geceden itibaren görülen rüyalara dikkat edeceğiz> çünkü gökyüzü inanılmaz mesaj içeren etkilere sahip! Bu geceden başlayarak 3 gün boyunca bu günlerde yaşadığımız olumsuz duyguların çözümler ve çıkış yollarını bulmak için niyet edip yatalım. Umarım herkese cevaplar gelir🎁.
.
❤️Ay, her ay yalnızca 1 kez kaderin yöneticisi olan ve Kuran dahil birçok eski bilgilerde geçen Sirius'a kavuşum yapar. Dualar- dilekler ve meditasyon için en uygun olan saatler>> 26 Mayıs 03:30 -06:10 arasında olacak.
.
❤️Venüs retrosu ile birlikte gözler Venüs ve etki alanlarına çevrildi. Son yazdığım yazılarda Venüs'ün hayatımızın belirli alanlarını yönettiğini açıklamıştım.
.
❤️Venüs aynı zamanda sağlıkla ilgili göstergelerimizden biridir. Bel bölgesi ve cinsel bölgedeki organları gösterir. Aslına bakarsanız astrolojide tüm gezegenler, belirli organları ifade eder ve gezegenin gücü zayıflayınca, bu organlarda sorunlar ortaya çıkabilir.
.
Venüs ile ilgili sorunlarda vajinismus, polip, rahimde kitle, yumurtalık kistleri, kısırlık, beklenmeyen gebelik, mantar, sistit, ağrılı adet görme gibi kadınsal problemlere sebep olabilmektedir. Peki bunlar çözümsüz müdür? Düzeltmek için neler yapılabilir? Haritada öngörülebilen sağlık sorunlarını nasıl düzeltebiliriz?.
.
🪐Venüs retrosunun en çok etkilediği burçları ve en çok etkilediği organları 24 Mayıs Pazar günü, şifa eğitmeni, sosyolog ve aile danışmanı sevgili Nuray Kaya ile İnstagram canlı yayında konuştuk, instagram tv’den izleyebilirsiniz 💕. .

Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @myartuse

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder