24 Nisan 2021 Cumartesi

Sevilen Şey Adi Bir Şeyse, Seven de Öyle Olur!

 


Merhaba sevgili dostlar,

Astroloji göstergeleri yıl boyunca biraz zorlu ve sınavlarımız —tepkilerimiz üzerinde düşünmemiz gerekiyor. 📚 Niyetleri Gerçekleştirmek (L. Mctaggart) kitabında yazar şifa, meditasyon ve ruhsal enerjiyi bilimsel deneylerle inceliyor.
.
✅Yapılan farklı meditasyonların, beynin farklı bölgelerini kalıcı olarak değiştirdiğini anlatıyor. Şefkat üzerine yapılan meditasyonların beyindeki şefkat-yardım bölgelerini güçlendirdiğini; dikkat üzerine yapılanların da dikkat bölgelerini güçlendirdiğini anlatıyor.
‼️Gün içinde sürekli düşündüğümüz düşünceler de tıpkı meditasyon gibi beynimizi fiziksel olarak şekillendiriyor. Sevdiklerimizi sıkça düşündüğümüz için, Leonarda Da Vinci'nin.
☠️”Sevilen şey adi bir şeyse, seven de öyle olur" söz aklıma geldi. 2020’de> 🍒#koç #yengeç #terazi #oğlak burçları (öz burç, yükselen, ay burcu vs) sınavda.
2021 sonrası ise>> 🍒#boğa #aslan #akrep #kova burçları sınavda. Satürn sınavında bazen ‘sevgi’ , bazen “öz değer” doğru cevaptır.
⛔️Bazılarımız halen problemli ilişkilerinden kopmaya istekli değil veya sevgiyi yanlış yorumluyor> sürekli tartışarak gerginlikten beslenen; duygusal şiddet uygulayan, ilişkide duvar örüp derinleşmeyen, kıskançlığı sevgi zanneden,mağdur edebiyatı ile karşıdakini sömüren, maddi-manevi ne varsa verip ilişkide kendini tüketen, bireyselleşemeyen, ailesinin kararlarından dışarı çıkmayan..
“eski eşine şiddet uygulamış ama bana yapmaz”, ”alkolik ama benim için içkiyi bırakacak”, “Evli ama ayrılacak”, “çapkın ama benden sonra değişir”.. umutlarla ilişkiye başlayıp Satürn duvarına toslayan.
sonu gelmeyecek ilişkilerle uğraşmaktan Venüs’ü; mutluluğu-neşeyi hissetmeyenler..
Sonra Satürn çarptı💥.
.
🪐Bu yıl retrolarda yanlış sevgilerin sonuçları> söz verdiği gibi eşinden boşanmayacak❌şiddet uyguladı ve devam edecek❌ çapkın kalacak❌ .
🌀İstemeyen ruh gelişmez. sınavlarımızı ‘mağdurum’ hislerinden uzak, Satürn çerçevesinde “akıl-mantık-etik kanunlar” ölçütleriyle değerlendirmek gerekiyor. Sevgiyle kalın❤️
Astrolog İlkay Çıkla .
Foto @muhammedsalah_


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder