24 Nisan 2021 Cumartesi

Venüs'ün Öfkesi: Tarihteki Venüs Retrolu Liderler ve Savaşları, Tarih Tekerrürden İbaret-2020


 Merhaba Sevgili dostlar,

Retro Venüs’lü tutulma ile başta ABD olayları ve Dünya ekonomisi alevlenecek gibi görünüyor. 💌Venüs aşk ve sevgi ile anılır; ancak halinden mutsuzsa> tam bir cadıya dönüşür. Canlı yayınlarımda Venüs’ün öfkesine Hitler örneğini verdiğimi hatırlarsınız. Venüs’ün gölgesi aldatma ve aşk sorunları ile sınırlı değildir.
.
🔥Venüs retrosu: şiddet, zalimlik, takıntı, sapıklık, intikam, hırs, gaddarlık gibi aşırı eğilimler verebilir. @astrolog_demethosman retro Venüs'ün seri katillerde sık gördüğünü belirtmişti.
.
💥1800'lü yıllarda Napolyon  Avrupa tarihinde o güne kadar yaşanmış en kanlı savaşları başlatmıştır. Napolyon'a karşı diğer  devletler birleşmiştir. Karşısında Venüsü retro İngiliz Castlereagh ve Merkür'ü retro olan Avusturyalı Metternich vardı.  Avrupa’da 3 buçuk milyon ölü ile savaş sona erdi. 
.
💥Hitler’in Venüs retroydu. Hitler'i Almanya’nın başına geçiren Hindenburg’un da Venüs’ü retrodur. Hitler'e isteklerini verip taleplerini sürekli onaylayan İngiliz Chamberlain Venüs retrosudur. Hitler'in karşısındakiler de Venüs retroydu> Fransız lider De Gaulle ve İngiliz lider Churchill. Sonuç >2.Dünya Savaşı ve 60 milyon ölü!.
.
💥1991-2003 Irak Savaşı'nı gerçekleştirenler Venüs retroludur> Saddam Hüseyin, Baba Bush, Colin Powell,Condoleezza Rice,Donald Rumsfeld hepsi Venüs retrodur.

💥Yani Venüs'ün fingirdekliği aslında olayın yüzeysel kısmı.

🔥Asıl sorunlar> öz değer eksikliği, hırs ve aşırı isteklerimizdir. Bunlar bizi belirli konularda takıntıya ve aşırı çabaya iter, isteklerimiz olmayınca da öfke patlaması-şiddet eğilimi ile sonuçlanır.

💥Şiddet kendine yönelebilir: kendini hasta edebilir.

💥Şiddet başkasına yönelebilir ve agresif, saldırgan bir yapı ortaya çıkabilir. Şiddete şiddet ile cevap vermek, içteki şiddeti meşrulaştırır. Ancak öfke asla bitmez. Sonuçta> öfkeyle kalkan zararla oturur.

❤️”All we need is love" , Tüm ihtiyacımız olan şey sevgi! Bu hafta kalp çakrayı aktive edelim. Gül kokusu, tuzlu su banyosu, doğada zaman geçirmek, sevgi ve mutluluk enerjili kitaplar (MS2150) bizi sakin ve huzurlu tutacak ve anda kalmamıza yardımcı olacaktır.

Sevgiyle kalın❤️
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder