24 Nisan 2021 Cumartesi

Tüm burçlar, 5 Haziran 2020 Tutulması Yorumu

 



Merhaba sevgili dostlar

Tutulmanın etkilerini burcunuz ve yükselen burcunuz ile okuyun.
.
💥#ikizlerburcu #yayburcu #başak #balık için gergin bir tutulma.
.
❤️Bunun yanında #koç #aslan #terazi #kova için keyifli destekleri var, fırsatları değerlendirin☀️.
.
🍎Koç: gittiğiniz yerleri, tanıştığınız kişileri gözden geçirin. Aralarında geçmiş yaşam bağlantılarınız var. Karmanıza göre çok olumlu veya sorunlu olabilir. Okul-kurs mezuniyeti, dil, gezi ve öğrenme odaklı bir dönemdesiniz.
☀️Boğa: Miras, banka kredileri, alacak-verecek işleri bu dönemin ana konusu. Ruhsallıkla ilgili okumalar, kurslar almak ve ölüm ve ötesini algılamak için algılar çok açık. Rüyalar ve sezgiler güçlü. Tesadüflere dikkat edin, onlar tesadüf değil, evrenin sizinle konuşması.
.
💥İkizler: içiniz kıpır kıpır. Bazılarında öfkeden, bazılarında aşktan. Aşk için çok güçlü harita destekleri yoksa, Mayıs sonrası başlayan ilişkilerin sonu yaş gibi.. Öfkeye gelince, bu dönemdeki tartışma, öfke başta olmak üzere her türlü gergin duygularınızı gözden geçirin. Flört, küçük yalanlar vs. birlikteliklerinizde ve kariyerinizde bazı yanlışlarınızı düzeltmezseniz 2023-2024 yıllarında Satürn çarparak düzeltebilir. Şimdiden o yıllara prova yapıyorsunuz.
☀️Yengeç: sağlık konularında en ufak bir uyarı aldıysanız, acil kontrol ettirin. Satürn sürecindesiniz 2020 boyunca ve Satürn'ün hiç şakası yoktur. Tutulma ile diyete başlamak, detoks, glutensiz beslenme gibi programları uygulayabilirsiniz. İş yerinizde dedikodular ve arkadan iş çevirmeler ortaya çıkabilir. Affetmek büyük erdem.
🍎Aslan: aşk,romantizm, şans, tatil, hobiler, kıyafetler, spor evinizdeki tutulma bu alanlarda kriz ve fırsat yaratabilir, tatilde odanızda klima bozulur, başlayacağınız kurs iptal olur vs. Bardağın dolu tarafına bakarsanız sosyallik, cinsellik ve yeni flörtler için keyifli ve geçici fırsatlar.

☀️Başak: taşınma, yer değiştirme, tayin ve okula başlama gibi konularda çok güzel destekleriniz var. Retro nedeniyle bazı problemler ve gecikmeler yaşarsınız ancak bütüne bakınca önce zorlanma, sonra şans geliyor. Öfke kontrolüne dikkat edin yoksa iş yerinde ve evde ciddi krizler yaşanabilir.
.
❤️Terazi: Venüs retrosunun en çok desteklediği burçsunuz ve bu tutulma da destekleri hızlandıracak gibi görünüyor. Okul, eğitim, kurslar, geziler, arkadaşlık ve aşk-ilişkiler konuları şanslı.Yoğun bilgi akışı olacak.Bazı dedikodular duyacaksınız; ancak siz efendi terazi çizginizden çıkmayın> kötü söz sahibine aittir.
.
☀️Akrep: maddi dengeler sarsılabilir, burs kesilmesi gibi bitişler veya kredilerin geri ödeme planının yapılması gibi yükümlülükler belirebilir. Libido tavan, takıntılar artar. Bu gergin hat aşk-sevgi ilişkilerini gölgeliyor. Fazla enerjnizi atmak için spor mu yapsanız 😅.
.
🔥Yay: dış görünüm, kıyafetler, imaj, eğitim gibi konularda yeni kararlar aldınız. Destekliyorum. Ancak estetik konularını Haziran sonuna kadar yani Venüs retro etkisi azalıncaya kadar bekletin. Venüs'ün çıkarttığı romantik fırsatlara Haziran sonuna kadar pek sıcak bakmayın. Sinirler gerilebilir, denize girmek , topraklanmak, spor yapmak çok iyi gelecektir.
.
☀️Oğlak: regresyon, bilinçaltı çalışmaları, thetahealing, enerji çalışmaları, aile dizimi gibi her türlü çalışma için çok uygundur. Bilinçaltınızdaki sorunlar yüzeye -yukarıya çıkar ve durduk yerde ufak bir olaya bile büyük tepkiler verebilirsiniz. İşte bu olayları çözmek için mükemmel destekler var!.
🍎Kova: Sosyallik, klüpler, yeni arkadaş gurupları, keyifli vakit geçirmek, yeni flörtler, hayallerin gerçek olması gibi hoş etkileri olacak... bu tutulmadan keyifli destek alıyorsunuz. Harcamalara dikkat , evdeki hesap çarşıda patalayacak gibi duruyor. Aylardır biriktirdiğiniz paraları çarçur etmeyin, yıl sonunda daha çok lazım olacak.
☀️Balık: sinirler gerilmiş, kariyer ve aile konularında hoşnutsuzluklar zirve yapmış olabilir. Bazıları iş konusunda istifa ve değiştirme seçeneklerini gündeme alacak. Mars, ufak olaylarda bile büyük patlama yapabilir, iş-aile ve imaj konularında ciddi kararlar almak için 29 Haziran'ı bekleyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder