24 Nisan 2021 Cumartesi

5 Haziran 2020 Tutulması: Hayaller ve Hayal Kırıklıkları Aynı Anda!

 


Merhaba sevgili dostlar

 5 Haziran Yay tutulmasından zorlu görünümde; olumlu etki alanlar dahi, bazı problemlerin ardından şanslara sahip oluyorlar. Gökyüzünde ciddi ölçüde değersizlik, hayal kırıklığı, haksızlık ve umutsuzluk enerjisi hakim.

.
💥#yayburcu #ikizlerburcu #balık ve #başak etkisi olanlar tutulmadan olumsuz görünüm alırken.
.
🎁 #koç #aslan #terazi #kova burçlarında etkileri olanlar daha olumlu etkileniyorlar.
📚 Bu günlerde her yıl okuduğum MS2150 kitabını tekrar okumaya başladım ve kitabın mantığından bakınca işler daha keyifli görünüyor>.
🎁'Her Başarısızlık, kendinden sonraki başarının bir basamağıdır'.
Bir konuda mükemmelleşmek için belki de 1000 kez başarısız olmamız gerekiyor, sonrasında o konuyu tüm dersleriyle öğrenmiş olacağız. Burada kendimize atacağımız en büyük kazık >denemekten vazgeçmektir.
.
🍎Dünyaya tekamül için geldik ve doğru cevap bizim önem verdiğimiz konular olan kariyer, başarı, güç, para ve cinsellik değil. Bu yüzden herkesin yolculuğu ve yaşadıkları farklı. Sevgi, öz değer, paylaşmak, aklın doğru kullanılması, etik değerler, sorumluluk almayı ve travmalarımıza meydan okuyarak en çok korktuğumuz şeyi kabul edebilmeyi öğrenmek gibi farklı sınavlar yaşıyoruz.
.
🔥”Bir ruhun ne kadar tekamül etmiş olduğu, kabul edilemez olanı kabul edebilmesiyle ölçülür." Aslında Pluton'un eşinin yeraltına girişi ve tutunduğu tüm şeylerden vazgeçerek saflaşması ve gücünü kazanması hikayesi de bize aynı konuyu mitolojik bir hikayede anlatıyordu.
.
🔐Bu makro bakış açısı olmayınca; öfke, kin, kurban psikolojisi, depresyon, içe kapanma gibi duygular ortaya çıkabilir. Öfke kendine yönelebilir> hastalık olur. Veya başkasına yönelebilir> kin, beddua, kurban psikolojisi şeklinde varlığını sürdürür.
📚Kitaptan bir bölüm ile bitirelim: "Öfke tüm diğer şiddet gibi, mikro varlıkların yaşam durumlarından ötürü başkalarını suçlayarak sorumluluk üstlenmemek için gösterdikleri son umutsuz girişimdir. Bu yüzden öfke ve şiddet, insanoğlu yaşamında olup biten her şeyin tüm sorumluluğunu kabullenmeyi öğrenene kadar devam edecektir."
Tutulmanın burcunuza etkilerini son yazılarımdan okuyabilirsiniz.
.
Sevgiyle Kalın❤️
Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @muhammedsalah_

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder