24 Nisan 2021 Cumartesi

2020 Sirius Günleri Geliyor!!


Merhaba sevgili dostlar,
✡️Kaderin yöneticisi olan Sirius Kuran'da adı geçen çok önemli bir yıldızdır. 8 senelik kaderin burada belirlendiği ve bu kaderin de Dünya'dan oraya gönderilen enerjiler, yani dualar, bilinçli eylemler ve karmalar ile şekillendiği söylenir.
.
✅ Merkür , şu anda yengeç burcunda ve Sirius ile kavuşum yapacak. 13 Haziran Cumartesi 21 sonrasında tam kavuşumu başlıyor ve 21 Haziran gününe kadar devam edecek. Bu kadar uzun sürmesinin nedeni: Merkür tam Sirius üzerinde duracak ve retroya başlayacak.
.
✅Merkür-Sirius görünümü Cumartesi gününden itibaren psişik enerjisi son derece güçlü günleri getirecek.
.
💬Ağzımızdan çıkan sözlere olduğu gibi, düşüncelerimize de dikkat etmemiz gerek! Sirius yaratıcı gücü gösterir, ancak ne yaratılacağına karışmaz.
.
♥️ ruhani lider Dalailama ve 2003 Irak Savaşı'nı başlatan George Bush.. ikisi de Güneş-Sirius kavuşumuna sahiptir. Dalailama barışı ve huzuru yarattı. Bush da savaşı.
.
📚H. Blavatsky'nin Gizli Öğreti kitabında yazdığı üzere, iyi bir insan olmamız önemli değildir. Düşünceler titreşim yaratır ve bu titreşim çevremizdeki olayları somut hale getirerek ne düşündüğümüzü net olarak görmemizi sağlar. Çok iyi bir insan olsak bile, olumsuz düşüncelerimiz varsa; olumsuz olayları kendimize çekebiliriz. Çözüm> iyi düşünüp iyi hissetmekte. İşte Sirius günleri bu etkinin en güçlü olacağı zamanlar!.
.
🧜‍♂️Ayrıca rüyalardan haberler gelecektir, hislerimiz güçlenir, meditasyonlar çok güçlü akar. Her türlü bilinçaltı çalışması, meditasyon, regresyon, thetahealing, şifa, innerspeak, NLP ,accessbars için mükemmel günlerdeyiz.
.
Yazılarımın devamı için takipte kalın♥️ @vegaastroloji , Astrolog İlkay Çıkla.
.
#tbt #croatia #split #gregoryofnin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder