20 Haziran 2019 Perşembe

Astrolojide Jonu ve Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu

Merhaba sevgili dostlar :)

Gökyüzünde bu günlerde ender bulunan bir görünüm var: Kuzey düğüm-Juno kavuşumu.

Kuzey ay düğümü, #yengeç burcunda: ev,aile,iş,ailesel sorumluluklar,vatan-millet konularını öne çıkarıyor. 2018 Kasım sonrasında yengeç yerleşimleri olanlar (güneş, ay , yükselen vs) hayatlarında bu konuları vurgulu şekilde yaşıyorlar.
🐉Ruh eşinin ve benzer ruh gurubunda olmanın bir göstergesi kabul edilen asteroid Juno da yengeç burcunda! Juno, tekrar yengeç burcuna taaa 2023 yılında girecek, yani bir burca tekrardan gelmesi 4-5 yılı buluyor.Kuzey ay düğümü, aynı burca 18 yılda 1 geliyor, yani kuzey düğüm ve Juno sık kavuşum yapmıyorlar.
🍀29 Mayıs’ta Juno ve ay düğümünün tam kavuşumu başlayacak. Etkisi ise tüm Mayıs ve Haziran aylarında kendini gösterecektir. Bu görünüme Neptün desteğinin de olması, hayallerdeki gibi, mutluluk ve romantizm dolu kadersel karşılaşmaları ve ilişkilerin ilerlemesini işaret ediyor.Yine de,bunun karşısında Satürn engelleri de olabilir. Umudunuzu kaybetmeyin derim çünkü Düğümlerin güçlü destekleri var, engellere rağmen sabır ve çaba ile durumların çözülmesini gösterir. Özellikle 2021’de Satürn oğlak çıkışına kadar belli dönemlerde ciddi aşk ve sevgi sınavlarını işaret ediyor. Yine de Venüs’ün Pluto, Satürn, Neptün, Düğümler-Juno desteği; size ihtiyacınız olan fırsatları sunar, yolu açar.
📚 Ruh aileleri ve ruh eşleri ile ilgili daha fazla bilgi için Dr.Michael Newton’un Ruhların Yolcuğu ve Ruhların Kaderi kitapları, Ruh eşi kavramı konusunu merak ediyorsanız da 2. Yaşamın Sırrı ve ayrıca Ramtha’nın Eş Ruhlar kitaplarını okuyabilirsiniz.
🍀Küçük bir bir astroid olan Juno’nun, ruh ailelerini göstermesi bakımından çok etkili olduğunu biliyoruz. Barış İlhan Yayınevi’nin de Astroid Tanrıçalar kitabını sipariş ettim, okuyunca ilginizi çekebilecek bazı bilgileri her zamanki gibi hikayelerimde paylaşacağım 🌟

Yazılarımın devamı için takipte kalın 🤗> @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla
Oğuzhan Ceyhan Ekolü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder