29 Mayıs 2019 Çarşamba

Ruh ve Aile Karması, Güney Düğümdeki Satürn


Merhaba Sevgili Dostlar, 

6 Mayıs itibariyle Güney ay düğümü Oğlak burcunda 20 dereceye geldi ve yine 20 derecede olan geri hareketteki Satürn ile kavuşumuna başladı. Halen bu kavuşumun devam etmekte ve etkileri bu hafta daha belirgin. Yaz sonuna kadar da baskın olarak etki edecek⚡️⚡️.
👑Oğuzhan Ceyhan astroloji dersinde ‘Güney ay düğümü sondan 7-9 yaşam arasında edinilmiş ruhun soy genetiği, ruhun iç güdüleridir. Çözümlenmemiş geçmiş yaşam karmalarının ortak birikimleri: fikirler, davranışlarıdır’ diye özetlemişti.

Yani bu kavuşum, geçmiş yaşamdan getirdiğimiz sorunlarla mecburen yüzleşmemiz demektir. Güney düğümü ile Satürn’nün kavuşumu öncü grup olan; ⚠️#koç #yengeç#terazi ve #oğlak yerleşimleri (güneş,ay, yükselen vs) olan hemen herkese bazı olaylar yaşattı.. Şimdi öncü gruplar bu problemlerin çözümünü düşünüyorlar.
🎥İyi bir hipnoterapi veya regresyon seansı yaptırısanız ,günümüzde yaşadığınız problemin geçmiş yaşamlardan ve aile karmasından nasıl etkilendiğini görerek şok olurdunuz👀 📚.
Geçmiş yaşamlara inanmayanlar: Seninle Başlamadı, .
📚inananlar ise: Ruhların Yolcuğu, Ruhların Kaderi, 2.Yaşamın Sırrı isimli kitapları okuyabilirler.Bunlarda ruhun veya aile bireylerinin çözülemeyen durumlar için tekrar tekrar doğarak benzer sorunlarla yüzleşmesini ve aşmasını ifade ediyor.
🎥 Film olarak; Ruh Eşim (Cafe de Flore) 3 ruh arasında çözülemeyen karmanın bir sonraki yaşama aktarılmasını konu alıyor (hızlı ilerleyen bir film değil, biraz sabır gerekli..) .
💫Güney düğüm de,Satürn de bizim ruh genetiğimizi ve otomatik davranış kalıplarımızı gösteriyor.Yani biz bu şekilde olduğumuz için; güney düğümümüz bu şekilde. Her zaman davrandığımızdan farklı davranarak farklı bir çizgiye geçebiliriz ve sorunları çözebiliriz. Normalinde neyi seçiyorsanız, onu seçmeyin.Konfor alanından çıkma zamanı.
↗️Ayın oğlak burcu olacağı 21 Mayıs Salı öğlen saatlerinden 23 Mayıs akşamına kadarki süre bu konular üzerinde çıkış yolu düşünmek için kullanılabilir.

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla

Oğuzhan Ceyhan Ekolü 
Foto @skip_closer .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder