29 Mayıs 2019 Çarşamba

19 Mayıs 2019, Akrep Dolunayı

Merhaba sevgili dostlar,

Yılın en güzel dolunaylarından birisi geliyor. #akrepburcu dolunayı Pazar gününün ilk saatlerinde yani; 19 Mayıs 00:11 civarında olacak, 4 saat öncesinden 4 saat sonrasına kadar dolunay ile ilgili meditasyon vs. çalışmaları için kullanılabilir.
✅Bu dolunay Satürn, Neptün, Pluton ve düğümlerden destek alıyor ve bireysel olarak yılın en destekleyici dolunaylarından birisi olacak.
♏️Cuma , Cumartesi ve Pazar günleri Akrep burcu semboliklerinden olan hipnoterapi, NLP, theta healing, regresyon gibi çalışmalar için uygun 🤗 .
❤️Ayrıca sevgilinizle romantizm, içsel yakınlık ve kendini açma deneyimleri yaşamak icin çok uygun 
Dolunay sırasında Uranüs’ün Venüs ile yaptığı kavuşum haritasında ,
‼️ #boğa #yengeç #başak #akrep#oğlak ve #balık burçlarının 0-8 dereceleri arasında yerleşimleri olanlar için (güneş, ay vs ) sürpriz aşkları , flörtleri, maddi ve manevi mutlulukları ve bereketi ifade ediyor. ⚠️Güzel destekler alsa da, dolunaylar güneş ile ayın karşıt yaptığı enerjiden meydana geldiği için akrep burcunun gölge yönleriyle de karşılaşabiliriz: unutmamak, takmak, affetmemek , intikam ve beddua düşünceleri gibi... Olumsuz duygulara harcadığımız enerjimizi olumlu ve yapıcı duygulara aktarmayı başarabildiğimiz zaman doyum ve mutluluk duygularını yakalayabiliriz.
❗️Algol sabit yıldızı karşısında olacak bu dolunay, boyun bölgesi ile ilgili sorunların (tutulma, troid, ses kısılması vs) ortaya çıkmasına neden olabilir.
🌈rüyalarımıza dikkat etmemiz gerekir , haberci rüyalar geliyor (ben rüya tabiri bilmiyorum, rüyalarınızı tabirleri bilen kişilerle paylaşabilirsiniz).
✅Boğa burcunda toplanan ve güçlü destekler alan gezegenler uzun vadeli, kalıcı ve sağlam başlangıçlar için de bize destek veriyorlar. 
Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla 
Oğuzhan Ceyhan Ekolü .
.
.
#astroloji
#burçlar
Foto @abdullah_evindar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder