29 Mayıs 2019 Çarşamba

Betelgeuse-Mars Kavuşumu Mayıs 2019

Merhaba sevgili dostlar,


Pazartesi ve Salı günleri Mars’ın 28 derece #ikizlerburcu Betelgeuse ile kavuşum açısı , özellikle haritasında,
#koç #terazi #ikizler #aslan #yay#kova burçlarının 25-29 derece ile
#boğa #başak #yengeç #akrep#oğlak ve #balık burçlarının ise 0-3 dereceleri arasında yerleşimleri olanları destekliyor🤗
Mars’ın Uranüs’ten desteği beklenmedik sürprizleri gösteriyor. Ancak Uranüs farkındalık gezegeni, eğer ruhsal ve evrensel gelişimimiz için çabalıyorsak, şimdi de Uranüs bizim için çabalayacak 🤗.
🎎Venüs’ün Mars’a desteği ile özellikle maddi ve romantik ilişkilerindeki Koç(cesur ve atak olma, arzularının peşinden gitmek) ile ikizler (iletişim ve uzlaşı) konularını ön planda tuttuğumuz zaman Betelgeuse’nin fırsatlarını ifade ediyor. .
🎁Yani haritamız, her zaman söylediğimiz gibi uğraşma ve emek verme durumları karşılığında bize gerekli olan desteği bu açılarla sunuyor💫
Bu şanslı Betelgeuse kavuşumu Fatma ananın eli olarak tanımlanır. Ancak onun bize bereket ve bolluk vermesi için dürüstlük, doğruluk, diğer insanlara yardım etmek gibi Fatma ananın etik özelliklerine odaklanmak da gerekir..
🎁Aynı özellik Yunan mitolojisindeki Hera için Juno astridinde görülür. Hera yani Juno; evliliğin , anneler ile çocukların ve evlilik bereketinin koruyucusudur. Ancak evlilikte sadakat, iyi geçinmek, dürüstlük ve çocuklara saygı göstermek varsa Juno aktif hale geçerek bu özelliklerini gösterecektir.
💚benzer benzeri çeker derler, astrolojik olarak da benzer benzeri koruyor diyebilirim 🌀
Sevgiyle kalın 🤗
Astrolog İlkay Çıkla .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder