29 Mayıs 2019 Çarşamba

Venüs, Satürn, Pluton ve Korkularımız, 2019


Merhaba sevgili dostlar 


Aşkın, sevginin ve değerin gezegeni olan Venüs son 2 haftadır Koç burcunda zararlı konumda ve sıkıntılı açılar alıyor.
🚫Bu bahsedeceğim durumdan en çok haritasında öncü grup olan : #koç#yengeç #terazi ve #oğlak burçlarının 15-29 dereceleri arasında yerleşimleri (Yükselen, güneş, ay vs.) olanlar etki alıyorlar.
🔹Önce Satürn’den olumsuz görünüm alan Venüs, şimdi de Pluton ile olumsuz bir görünümde. Bu durum kendimizi sevgisiz, değersiz ve önemsiz hissetmeyi getirebilir. 💜Venüs haritamızda sorunlu bir yerleşimde ise; kişinin mutluluğu için uğraş vermesi ve ‘Herkes kendi mutluluğundan ve motivasyonundan kendisi sorumludur’ mantığını benimsemesi gerekir.
🥶Venüs problemli görünümler aldığı dönemlerde ise dönemsel olarak mutsuz, değersiz hissedebiliriz. Geçmişi veya geleceği düşünerek olduğu an’a odaklanmayan bir ruh hali yaşayabiliriz. Güney düğümdeki Satürn korkularımız ve geçmiş yenilgilerimizdir.Venüs önce Satürn açısında bize geçmiş yenilgilerimizi hatırlattı ve başarısızlık-sevgisizlik-yalnızlık gibi korkularımızı tetikledi. Güney Düğümdeki Pluto ise geçmiş travmalarımızdır ve bu travlamar sonrası tuhaflaşan ve düzeltilmesi gereken bilincimiz ve tepkilerimizdir. Problemler yaşandığında bazen içimize kapanırız, bazen daha sinirli ve öfkeli , kindar, bazen de umursamaz ve duyarsız oluruz. Pluto, bu tepkilerin tümünü yönetir. Üzerinde çalışmak gerek;
💚theta healing, NLP gibi uygulamalar yapmak; İyi Hissetmek kitabı , Brandon Bays-Yolculuk, Varoluş Süreci, Seninle Başlamadı isimli kitapları bu çalışmalar için önerebilirim.
❌Hem Satürn, hem de Pluto’nun geçtiğimiz haftalarda retro öncesi durmasıyla birlikte bu belirtileri daha vurgulu yaşadık ve etkileri azalarak 15Mayıs’ta kaybolacak.
⚠️Taa ki Temmuz ayındaki tutulmalara kadar! Temmuz tutulmaları ile şu ançözemediğimiz sorunlar çok daha baskın olarak karşımızda olacaklar. Belki aynı, belki farklı konularla çok daha güçlü sınavlar yaşayacağız. O yüzden öncü etkisi olanların 25-26 Nisan itibariyle yaşadığı sorunların üzerinde düşünmeleri tekamül açısından çok önemli🌀

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder