20 Haziran 2019 Perşembe

Neptün-Düğümler Mucize Destek Açısı 2019


Merhaba sevgili dostlar :)

Kuzey ay düğümü, 11 Haziran’da hayallerin ve sevginin gezegeni Neptün’le astrolojide üçgen açı dediğimiz harika bir destek görünümü yapacak. Etkileri Mayıs itibariyle başladı,Neptün yavaş haraket eden bir gezegen olduğu için bu şans açısının etkileri önümüzdeki Eylül ayına kadar görülecektir. 🍀Kuzey ay düğümü kadersel yolumuzdur ve bizim henüz Dünya’ya gelmeden karar verdiğimiz tekamül alanlarını ifade eder. Neptün ise; yüksek sevgiyi, telepati-durugörü gibi psişik yetenekleri,hayallerin gerçekleşmesini, duaların kabul olmasını, iyileşmeyi temsil eder.

Haritalarında ,
#yengeç #balık #akrep ile #boğa#başak #oğlak burçlarının 14-20° arasında yerleşimleri (Güneş,ay, yükselen vs) olanları haritalarının vaad ettiği alanlarda güçlü destekler ve kadersel şanslar bekliyor. Kariyerde yükselme,kadro, aşk, ev, çocuk, eğitim, yurtdışı gibi bir büyük bir hayelleri gerçekleşecek.Düğüm-Neptün’ün benzer bir desteği bundan sonra taa 2022’lerde olacak.
🔱Neptün: arınma,sevgi, şefkat,idealizm, duyarlıklıktır. Meditasyon,reiki gibi enerji çalışmalarını ve ruhsallığı gösterir. Evrensel bilinci temsil eder,her türlü yaratıcılık ve sanat kabiliyetidir. Neptün astrolojide destek veren, iyileştiren ve koruyan bir etkidir ve destek açılarında hayalindeki ideale kavuşmayı vaad eder. Örneğin astrolojide Neptün-Venüs üçgeni hayalindeki aşka kavuşmaktır♥️ .
🧜‍♂️Neptün’ün desteğinden yararlanmak için şu sembolikleri kullanılabilir:

1. Sevgi, şefkat ve merhamet üzerinde çalışmak:Maaşının %10’unu ihtiyacı olanlarla paylaşmak, kedi-köpeğe mama vermek gibi sevgi eylemleri
2. Affetmek, beddua etmemek, küçük şeyler için tartışmamak, akışta kalarak her şeyin en mükemmel şekliyle varlığına inanmak.
3.Düzenli meditasyon yapmak.
.
✅Hangi enerjiyi verirseniz size katlanarak geri döner. Neptün size önceden gösterdiğiniz sevgi,şefkat ,nezaket enerjilerinin katlanarak geri dönüşümüdür. 💫Master Choa KS.’nin söylediği gibi ‘Sıradan insanlar için imkansız olan şeyler, Tanrı’nın veya büyük ruhsal varlıkların desteği ile mümkün olur’. Umutlu kalın ,
💚☘️ Yazılarımın devamı için takipte kalın > @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla, Oğuzhan Ceyhan Ekolü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder