20 Haziran 2019 Perşembe

2019, Haziran İkizler Yeniayı ve İletişim

Merhaba sevgili dostlar :)

Pazartesi günü gerçekleşen ikizler yeniayı hem Satürn, hem Jüpiter, hem de Neptün ile gergin açılara sahipti. Bu yüzden haritalarında
⚠️ #ikizler #yay #balık #başak etkisi olanları (güneş, ay, yükselen vs) bazı konularda zorlamaya başladı. Etkisi tüm hafta devam edecek. Son günlerde danışanlardan gergin, sinirli ve melankolik hissettiklerini sıklıkla duyuyorum. Şahsen kendi haritamda yeniay Güneş/Satürn-Jüpiter-Şiron t-karemin üzerinde olduğu için ben de etkilendim. Bu bugünlerde yürüyüşleri-sporu arttırdım ve enerji temizleme tekniklerini bildiğim için de daha sakin kalmayı başarabiliyorum🙏.
⚡️ yeniayın yay burcundaki retro Jüpiter ile karşıtlığı; sinir, öfke, gerginlik, bağırma, tehditler ve güçlü negatif elektiriği ifade eder.Spor yapmak ve topraklanmak, bu olumsuz enerjiyi üzerinizden atmanın basit yoludur.
🔱Neptün ile karesi hayallerin gerçekleleri tutmamasını,art niyetli kişilerleri, yanlış anlaşılmaları, ifade sorunlarını, mağdur /kurbanı olduğunu düşünme, içine kapanma ve iletişimden kaçma gibi durumları gösterir.

Bu durumlara karşı İkizler burcu semboliklerini kullanıyoruz:
🌈Yani: doğru ve etkin iletişim! Bugünlerde Psikoterapist H. Lerner’in Bağlantı Dansı isimli kitabını okuyorum ve tam da ikizler yeniayında sağlıklı iletişim konusunda (iş, evlilik, aile, çocuk vs) kafası karşık olanlar için çok tavsiye ederim. Lerner’in ifade ettiği üzere: doğru iletişim için: sessizliğe karşı konuşmayı seçmemiz, tepkisellik ve mesafenin yerine sakinliği seçmemiz gerek.. Davranışlarımızı söze dökülmüş değer ve inançlarımızla bağdaştırmamız ve önce kendimizi kurtarmamız gerekiyor. Lerner, kitabında iletişim sıkıntısı olan örnek vakalarda iletişim sorunlarını nasıl aştıklarını paylaşmış.İnsanların iletişim kurarken, sorular sorarak karşı tarafın düşüncelerini ve aralarındaki farkları algılamasını tavsiye ediyor.
✅İletişimde suçlamadan ve tepki vermeden (Jüpiter), tavır koymadan (Neptün) kendini ifade etmenin önemini de vurgulamış.. İkizler yeniayı için Lerner’in önerilerini göz önünde bulundurursak Neptün-Jüpiter karesinin yıkıcı etkilerini yönetip değiştirebiliriz💫
Sevgiyle kalın🤗
Astrolog İlkay Çıkla > @vegaastroloji .
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder