20 Haziran 2019 Perşembe

2019 Haziran Mars-Sirius Kavuşumu; Muazzam Ruhsal Enerjisi Olan Günler

Merhaba sevgili dostlar :)

Mars ve kaderin yöneticisi Sirius’un kavuşumu var bugün. Sisirus Kuran’da da Şira olarak geçen çok önemli bir sabit yıldızdır.Ezoterik kaynaklar dünyanın kaderinin Sirius’ta belirlendiğini ve kişilerin azmine-çabasına, dürüst olup olmadığına göre de kader planının şekillendiğini belirtirler. Yani isteklerimizle, çabamızla, dualarımızla kaderi değiştirebiliriz, eğer doğru davranış kalıpları sergilersek (etik değerler, dürüstlük, olumlu yaklaşımlar, yardım etme ve hak yememe gibi değerlere sadık kalarak) kader değişiyor.. Gelelim astrolojik etkilere... .
💤Bugünlerde #Yengeç burcundaki gezegen fazlalığından dolayı çok aktif ve yorucu işlerden ziyade; rahat, mayışık, pek fazla enerji gerektirmeyen işlerde daha rahat ediyoruz. Sakin günlerdeyiz.

💫Mars, yengeç burcunda pek rahat değildir, geçmişten gelen kırgınlıklarımızı güçlendirir, kendini net ifade edemez ve kendi çıkarlarının peşinden gidemez. Ancak bu olgular yine de Mars-sirius kavuşumun gücünü azaltan bir etki değildir. Şahsen bugün gerçekten güçlü bir meditasyon yaptım, ruhsal enerjiler yoğundu. Çok keyif aldım. Bugünü ve yarını meditasyon, olumlamalar, yaratıcılık gerektiren işlerde verimli kullanabilirsiniz. Geçmişe sinir olarak huzursuz hissetmek veya mağdur olduğunuzu düşünmek yerine (çünkü Mars yengeç burcunda bu düşünceleri ifade eder) gelecek hakkında daha verimli ve daha mutluluk dolu planlamalar yapmak için kullanabilirsiniz. Etkiler Cumartesi öğleden sonra 14’e kadar da devam edecek ...

✅Diğer tavsiyem aslında bir astroloji kuralı: zaraflı burçta bir gezegeniniz varsa, tam karşısındaymış gibi davranmanız gerekir. Yani bu günlerdeki gibi Mars yengeç ise, Mars oğlak gibi davranın! Tuttuğunu kopartan, azimli, istikrarlı, hedeflerini planlayan, her zaman kendini ve kendi çıkarlarını ön planda tutan ve kendine odaklı bir yapıya doğru gitmeniz , haritanızın selameti açısından güzel olur. Transitte Mars/Sirius gibi kader planlamasını yapan bir konumda ise; gelecek planlarınızı kendinize odaklı yapın...😇 .
Sevgiyle kalın.
Astrolog İlkay Çıkla .

Foto @marcel.ptrs .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder