20 Haziran 2019 Perşembe

17 Haziran 2019 Yay Burcunda Dolunay ve Etkileri

Merhaba sevgili dostlar :)

17 Haziran’da yay burcunda bir dolunay olacak ,Neptün-Jüpiter dolunayda problemli konumdalar. Bitişler yaşayacağız.
Etkileri 10-25 Haziran arasında görülecektir. Bu dolunay haritasında değişken grupta:.


‼️#yay #ikizler #balık ve #başakyerleşimleri (güneş- ay vs) olanları etkileyecek.
🌀Bizler dünyada tekamül için doğarız ve yaşadığımız önemli kırılma noktaları, bizi olgunlaştırmak için kader planımızdadır. ✏️Bir örnekle anlatayım..Bir ilkokul öğrencisini düşünelim, ailesi ona okumayı öğrenmesi için kalemler, defterler alacaktır. Arkadaşları ve öğretmeni olacaktır. Okumayı ve yazmayı öğrenince sınıf atlayacaktır. Bu öğrenci, eğer okumayı-yazmayı öğrenmişse artık 1. Sınıfa gitmesinin bir anlamı yoktur. Bu şekilde hayatmıza giren insanlar, olaylar, işler, mekanlar.. bizim bazı şeyleri öğrenmemiz için planlanan araçlardır. Hayatımızdaki durumlara, insanlara, kariyere vs. tutunmak, okuma-yazma bilen bir çocuğun ısrarla 1. sınıfa gitmek istemesi gibi gereksizdir.
💫Astrolojik döngülerde dolunaylar ve ay tutulmaları, artık vadesi dolan ve bırakmamız gereken durumları ifade eder. 2.sınıfa geçmeye istekli olursak, bıraktığımız şeylerin karşılığında büyük beceriler ve ödülleri alırız. Takılı kalırsak da sürekli aynı olayları ve sıkıntıları yaşarız.
.
🌛Astrolojik olarak bu dolunayın çok benzeri Mayıs-Haziran 2017’de gerçekleşmişti.(Ayrıca Kasım/Aralık) 
Benim haritamda Jüpiter-Satürn kalıbını etkilediği için de üniversite –doktora eğitimimle ilgili problemler yaşamıştım. Astrolojideki bu açıların anlamını bildiğim için; bırakmaya ve hayatın diğer alanlarına yönelmeye karar verdim. 1yıl sonra biten herşey çok daha mükemel hale geldi ve yeni bir hayat planıyla devam ettim.Beni tanıyan herkes ‘İyi ki o zamanda okul konusu kapandı, sen çok daha mutlu bir insana dönüştün,senin değişim ve yeniden doğuş dönemindi’ diyor.
🐬Tutunmak istediğimiz şeyler, bizim için bir zaman sonra artık yük haline gelir. Onun yerine enerjimizi, hayatın mutlu olacağımız diğer alanlarına yönlendirebiliriz🐬

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla .
Oğuzhan Ceyhan Öğrencisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder