24 Nisan 2021 Cumartesi

2020 Retroları Beni Fark Etmeden Geçer mi?

 


Merhaba sevgili dostlar,

Retro, eskiye dönüş demektir. Astroloji haritasında kaldığın yerden tekrar sınavları gösterir.

.
⛔️Gökyüzünde 18 ayda bir retro yapan Venüs, yılın 4-5 ayı retro olan Jüpiter, Satürn ve Pluto retroları ile birleşince çözülmedik sorunlar önümüze çıkıyor. 15 Haziran’da Merkür retro ile birleşiyor. Eylül-Kasım arasında Mars retromuz var!.
⛔️Bozuk plak gibi > aynı yere gelince “bızzzt” sesi çıkartıyoruz! çözüm -> Plak onarılmalı!.
.
🪐Kötü haber >Bu yıl son derece retro> sürekli geçmişte halletmeyi beceremediğimiz konularla uğraşacağız.
🍒 Dürüstlük, çalışkanlık, etik, ahlak, egonun kırılması, kıskanç olmamak, özdeğer ve özsaygı, hırstan uzak durmak, yardımlaşmak, aile ilişkileri, dayanıklılık, işler ters gidince kadere küfretmemek, akışta kalmak ve affetmek gibi birçok sınav yaşayacağız.
.
🎁İyi haber> bu yıl bizi hızlı tekamül ettirmek için tasarlanmış. 1 yılda 3 yıllık deneyim var. Tekrarlayan sorunların çözülmesini sağlarsak>> hızlı bir tekamül ve ödüller bizi bekler.
.
🪐Sorunlarını önceden çözenler > benzer-daha basit benzerleri ile yine karşı karşıya kalabilir.
⛔️”ben aynı dersleri tekrar tekrar öğrenmek zorunda kalmaktan ötürü düş kırıklığı hissediyorum.Bu işi hiç doğru yapamayacak mıyım? Neden bunu yapıp durmak zorundayım".
📚Kryon , bu soruyu 8.kitabında cevaplıyor> tekrar tekrar yaşanılan sorunları büyümenin, gelişmenin ve mükemmelleşmenin bir yolu olarak tanımlıyor. Benzer sorunları çözmek deneyimimizi arttırırken, aynı zamanda ruhumuzu da tekamül için besleyen bir yapı! Fiziksel yaşamın ana teması> hergün yemek yemek ve sindirim mekanizması ile vücudun beslenmesi, ruhsal tekamülün-beslenmenin ana teması > sorunların çözülmesiyle ortaya çıkan enerjidir diyor.
.
🍀Astrolojide ödüller ve hayatın kaymak kısmı Jüpiter'dir; ortalama 1 yıl sürer. ❌Sınavlar ve tekamül kısmı da Satürn'dür ve ortalama 2.5 yıl sürer.
Sınavları verince mutluluk, mevki, zenginlik, aşk, iş, ev ... sınavın durumuna göre sonraki yıllarda 2020’nin çıktılarını alacağız. 2020’de tüm burçlar sınavda, tek bir burç bile istisna değil!. Sevgiyle kalın💕. Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @bevisualz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder