24 Nisan 2021 Cumartesi

İkizler Yeniayında Mutlu Hissetmek-2020

 


Merhaba sevgili dostlar

İkizler yeniayı bugün 20:38’de!

İkizler, kısa mesafeli yolları gösterir ve yeniay ile yollar açılmaya ve normalleşme süreci başlıyor.. Önlemlere uyalım ve bağışıklığımıza dikkat edelim🙏.
.
İkizler ve balık burçlarındaki gergin görünümü nedeniyle>.
.
💔Moral bozucu haberler, krizler, borçlar, hayallerin hiç gerçekleşmeyecek gibi görünmesi, umutsuzluk, enerji düşüklüğü, gerçeklerden kaçma isteği, dolandırıcılık, yalanların ortaya çıkması, ihanet,hastalıklar, ilişkilerin sarsılması gibi durumlarla karşılaşıyoruz. Ayrıca içimiz sıkkın gibi ve gerginlikler var.
🐈 Venüs kedileri gösterir.Kedilerde tuhaf davranışlar, iştahsızlık; kusma ve halsizlik gibi belirtiler görebiliriz. Lütfen bakımlarına özen gösterelim🙏. ❤️Kendimize dönersek. ✅1. Mevlana'nın Mesnevi'de yazdığı gibi > krizlerle ilk başta üzülsek bile bize zarar verebilecek kişilerin zamanımızı boşa harcamadan hayatımızdan çıkması büyük şanstır.(hikayemde paylaştım) Ekliyor > düzenli %10'unu ver ki; Allah seni korusun ve zararlı insanları sana en başta göstersin. Sen zarar görmeden, hayatından gitsinler.
.
✅2. Ruhsallıkla ilgili enerjimizi yükseltecek kitaplar çok işe yarar. Kryon, Ramtha, MS2150, Mevlana-Mesnevi, İlahi Kainat ve Nizam kitaplarının enerjileri yüksektir. Bu kitapları odaklanarak okuduğunuz zaman kalp atışları yavaşlar. Ruhsal bağlantı kurduğumuzu ve rahatladığımızı, olaylara üst bir pencereden baktığımızı görürüz.
.
✅3. En büyük krizlerin ardından en büyük gelişimi kaydederiz. Her gezegen, sınavlarına doğru cevabı verirsek; mucizevi şekilde ödüllendirir! Astroloji Haritamızdaki güçlü yerleşimler> geçmiş yaşamlarda kriz yaşayıp dersimizi aldığımızı gösterir. Sert açılar ise bu hayattaki sınavlardır.
💛Önümüzdeki 2 hafta.
✅ ‘Bugün beni GERÇEKTEN ne mutlu eder’ sorusuna cevap aramalıyız. Tuz banyosu yapmak, tütsülerle evi temizlemek neşemizi arttırır💕An’da kalmak, sanat-yaratıcılık-hobiler ile uğraşmak, ✅ egodan sıyrılıp > ‘ben ne yaptığım zaman değerli ve mutlu hissediyorum’ sorularını sorma günleri!.
.
✅2 yazı önce paylaştığım İkizler yeniayı yazımı da mutlaka okuyun 🤗. Sevgiyle kalın💕.
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder