24 Nisan 2021 Cumartesi

Venüs Retrolu İkizler Yeniayı-19 Mayıs 2020

 


Merhaba sevgili dostlar,

22 Mayıs Cuma saat 20:38’de #ikizler burcunda bir yeniayımız var. Mayıs sonuna dek etkili> bizleri zamanda yolculuk ve kriz-fırsatlar bekliyor.

❤️İkizler yeniayının yöneticisi Merkür ile aşk ve lüks gezegeni Venüs ile kavuşumda. Şanslı Jüpiter, sağlam Satürn, zengin Pluto, iyileşmeyi gösteren Şiron yeniayımızı desteklerken bu süreci doğru kullanmak süper sonuç getirir.
.
📌Neptün'ün sorunlu açıları da kriz yaratan cinsten>> dedikodular, asparagas haberler, dalgınlıklar, yanlış anlaşılma temelli münakaşa yaşama-, göz-kulak-burun-boğaz problemleri, kandırılmaya açık olmak, boşboğazlık ve aşırı konuşma isteği, dinlememek ve anlamamak,hayalcilik gibi bizi tuzağa çeken enerjileri barındırıyor.
.
🎁 yeniayının desteklerine gelirsek > kendini harika şekilde anlatma becerisi, hızlı okuma -öğrenme-algılama becerisi. Bu günlerde harika yazılar ortaya çıkar! pratiklik, eski huyları-alışkanlıkları ve tarzı bırakmanın kolay olması, yenilik ihtiyacı, keşfetme dürtüsü, eskilerden yeni flörtler (Venüs retro), yeni eğitimler, problemi bulup hızlı şekilde değişim imkanı verir. Gökyüzünden yararlanalım 💕
.
🌀Bizim algımızda zaman doğrusaldır ve yaşanıp biter. ✅ezoterik kaynaklar zamanın spiral şeklinde, yani aynı yerden defalarca geçerek ilerlemesini anlatır. Bu yüzden retrolar vardır.
🌀Geçtiğimiz yerden tekrar geçmek, olayların tekrarlaması, aldığımız dersi tekrarlayıp mükemmel hale getirmek, kısacası practice makes perfect=tekrarlamak mükemmel kılar sözüne geliyoruz.
🎁sevgili #başak yay #balık
#koç ikizler #aslan #terazi #kova.
2 hafta boyunca > hayatınızda tekrarlayan konulara dikkat edin>öfke, pişmanlık, yalan, tembellik, ihanet, hayal kırıklığı.. güçlü duygularınızda tekrarlayan her ne ise, çok önemli! Venüs spiralin ilk bölümünde ve döngüsü 8 yıl sürecek.
. ✏️ Duyguları, sorularınızı yazın ve ve eş zamanlılıklara dikkat edin> okuduğunuz kitaplar, sohbetler, filmler.. Mayıs bitmeden sorulara cevaplar mutlaka gelecektir. Evrenin yeniyda bizimle iletişimde!
Sevgiyle kalın💕.
Astrolog İlkay Çıkla .
@abdullah_evindar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder