24 Nisan 2021 Cumartesi

Sirius Günleri 2020

 


Merhaba sevgili dostlar,

🎁5 Temmuz Pazar 17:00’dan 6 Temmuz Pazartesi 19:00’a kadar Güneş-Sirius kavuşumu olacak🍀.
.
🍎 Güneş sisteminin etrafında döndüğü Sirius, eski antik metinlerde kaderin planlayıcısı olarak yer alır. Kuran’da Şira yıldızı olarak geçer ve ‘Şira’nın da yöneticisi O’dur’ ayeti, Sirius’un yönetici olarak önemini belirtir.
.
🎈Sirius gününü 2021 Temmuz’a kadar olmasını istediğiniz durumları dileyerek, olumlamalar yaparak, dua ederek, yazılı-sözlü hayaller kurarak kullanabilirsiniz. Olumlamalar için @aasmaestefan /Aasma Estefen-Uyanış kitabında örnekler var, internetten de bakabilirsiniz. Kayıtlı hikayelerimde benim olumlamalarımı bulabilirsiniz.
.
🎁Sirius, 8 senelik döngülerle ilerleyen büyük yaratıcı enerjidir ve Dünya’nın kaderi Sirius’ta belirlenir. Geleceğinizi şekillendirirken niyetinizin olumlu veya olumsuz olması fark etmez. Sirius, hayatımızda mutluluğu veya kaosu getirebilir.
.
🎁Budist ruhani lider Dalai Lama doğum haritasına göre seçilir, babadan oğula aktarılmaz veya seçim yapılmaz. Astroloji haritasına göre seçilen son lider Dalai Lama, Güneş-Sirius kavuşumunda doğmuştur. Dalailama , bölgesine barış ve huzur getiren yaratım sürecinde 💛.
.
👿Amerika’nın eski başkanı Bush da Güneş-Sirius kavuşumunda doğmuştur: Bush, saçma terör politikaları ile 2001 yılında Irak savaşını başlatarak 2009’da görevi bitirinceye dek 8 yıl boyunca Dünya’yı ve ülkesini birbirine kattı.
.
🧿Doğum haritasında Sirius’un kavuşumları ve destek açıları: güçlü yaratım yeteneği olan kişileri gösterir.
.
🌀Bizden çıkan her enerji> 10 kat katlanarak bize geri döner. Beddua ve kötü niyetler sonrasında çoğalarak geri dönen enerji hayatımızda kaos, hastalık ve üzüntü yaratır.
📚Blavatsky de Gizli Öğreti kitabında aynısını yazar: iyi veya kötü bir insan olmamızın önemi yoktur, düşünceler ve sözcüklerimiz olayları yaratır.
.
♥️Tamamen pozitif koşullara, bolluk ve ferahın artmasına odaklanmalı.
.
🧚‍♀️Sirius günü için>
1. Önce maddi yardımda bulunmak
2. meditasyon yapıp enerjimizi arttırmak
3.dileklerimizi kağıda siyah hariç bir kalemle yazmak ve saklamak iyi sonuç verir.
🍀 Yazılarımın devamı için takipte kalın 🍀> @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder