24 Nisan 2021 Cumartesi

Keyifli Bir Yaz Desteği: Mars-Venüs 2020



 Merhaba sevgili dostlar

Merkür retrosu etkileri 13 Temmuz Pazartesi bitiyor, 15 Temmuz itibariyle akıllarımız ve algılarımız eski berraklığına kavuşacak ve iletişimler rahatlayacaktır.

♥️İşte bu Merkür ileri konumu gökyüzünde müthiş keyifli bir görünümü kullanılabilir hale getirecek.

♥️Mars ve Venüs’ün tutkulu aşkları meşhurdur...Koç Mars ile İkizler Venüs arasında flörtler, iletişim, yeni girişimler, yeni atraksiyonlar getirecek olan çok keyifli bir görünmün önü açılacak.
.
♥️ #koç #ikizler #aslan #terazi #yayburcu #kova burçlarına bu destek sürpriz ve keyifli gelişmeler getirecektir . Bu burçların tüm dereceleri dahil, ayrıca yükselen- ay burcu -Mars-Venüs gibi yerleşimleriniz varsa da etkilerini görebilirsiniz.
.
♥️ aşk-romantizm-flörtler, entellektüel zekanın ve yaratıclığın artması, eğlenceli vakit geçirmek, yeni bilgiler ve hobiler edinlemek, keyifli yaz tatillerine gitmek, aradığın şeyleri (ev-araba-kıyafet gibi ) bulmak, yeni kurslar, kitaplar, hastalıklardan kurtulmak veya iyileştirici destekleri bulmak , yeni arkadaş çevresi, arkadaşlıklarda harika zaman geçirmek, krizlere rağmen güçlenen arkadaşlıklar, hobiler, gezi, ticarette beklenmedik fırsatlar, sportif ve hareketli faaliyetler bizi bekliyor olacak.
.
♥️Yazın en keyifli Mars-Venüs kontağı Pazartesi itibariyle kullanılabilir. Ağustos'un ilk haftasına kadar etkisi devam edecek. Tadını çıkarın ♥️.
Sevgiyle kalın.

Astrolog İlkay Çıkla.
@vegaastroloji .
.
Foto @annamcnaughty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder