24 Nisan 2021 Cumartesi

Neptün ve Jüpiter, İyi Niyetten Doğan Şans!


 Merhaba sevgili dostlar,

🎁Gökyüzünde Jüpiter ile Neptün arasındaki destek görünümü başladı. Ağustos'un ilk haftasına kadar>.
🎈 Haritalarında 15-25 dereceler arasında #boğa #yengeç #başak #akrep #oğlak #balık burçlarında yerleşimleri olanları (öz burç, yükselen, ay burcu vs) destekleyecektir.
💥Bu hafta boyunca etkin olacak Güneş-Satürn/Pluto sert görünümüne karşılık Neptün desteği tek çıkış kapımız görünüyor.
🎁Neptün; Venüs'ün bir üst göstergesi olarak sevginin evrensel hale dönmesini, iyi niyetimizi ve ruhsal sevgi kapasitemizi gösterir. Tanrıyı anlamak, sevgiyi anlamak ve birlik anlayışına kendini açmak ile ilgilidir. Para, otorite, meslek, ırk , din gibi ayrıştırıcı konuları aşarak bütünlük duygusunu yaşamayı ifade eder. Bu bütünlük duygusuna ulaşınca, Neptün'ün şifa, iyileşme, yaratıcılık ve sanatsallık yönüne ulaşırız. İlham perileri astrolojide Neptün ile sembolize edilir. Romantizm ve ayakların yerden kesilmesi de; yine Neptünyen konulardır. Rüya gibi aşk Neptün’ün işidir.
.
🪐 Jüpiter> şans- bolluk- bereket ve fırsatlarla anılır. Jüpiter’imizin gücünün altında> bilincimizi açma, algımızı ve farkındalğımızı arttırma, çok kültürlülük, etik-ahlak kurallarına uyma ve karşılıksız yardımda bulunma konuları vardır (aylık %10 yardım, gönüllü işlerde çalışma, hayvan besleme vs. hepsi dahildir). 💰Jüpiter'i 1'e 20 veren bir Tanrı bankası gibi düşünebiliriz. Karmik yatırım ne kadar fazla ise, faizi o kadar yüksek olur. Bu yıl Ekim-Kasım aylarında da bu destek tekrarlayacak, sonrasında 2022 yeniden yaşayacağız. Yukarıda saydığım göstergeleri olanlar>.
🎁 Beklenmedik fırsatlar, son anda kurtarıcı destekler, ömürde nadir karşılaşılan aşk -sevgi ilişkileri, hayallerin gerçek olması, büyük yatırımlar, ev-arsa gibi büyük alımlar , hastalıkların iyileşmesi, ruhsal ve fiziksel iyileşmeler, ilaçların bırakılması, akışta kalmak ve teslimiyet ile en krizli durumların çözüme ulaşması, kardo ve iş destekleri.. kısacası Tanrı'nın yardım elinin gelmesini deneyimleyecekler.
.
🎈Sevgiyle kalın
Astrolog İlkay Çıkla.
.
Foto @pochekh .
#astroloji #burçlar #şans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder