24 Nisan 2021 Cumartesi

Yengeç Yeniayı ve Ağır Abiler Son Sözü Söylerken..

 


Merhaba sevgili dostlar,

🌙20 Temmuz Pazartesi yılın en güçlü ve kritik Yeniaylarından birini yaşayacağız. Gökyüzündeki güçlü gezegenler: Jüpiter, Satürn, Pluto tutulmanın karşısında ve yeniayın enerjisini 1'den 100'e katlıyorlar.Haritalarında>.
🎁 #koç #boğa #yengeç #başak #terazi #akrep #oğlak #balık burçlarının 25-29 ° arasında yerleşimleri olanların hayatlarında yeni bir dönem açılıyor. Bu dönemin açılışı biraz krizli, olaylı ve zorlu olabilir. Yine de çalışma ve sabır ile üstesinden gelinecektir.
🎁Jüpiter-Satürn ve Pluto enerjileri, gökyüzündeki en büyük güçlerdir.
💥Güçlü bir kararlılık, sabır, irade ve hedefe odaklanma yoksa sonuç hüsran olabilir. Bu ağır abilerimiz şu sözleri duymaktan hoşlanırlar>.
✅”Ben bunu istiyorum ve gereği neyse onu yapacağım”
Bu ağır abilerimizin desteklerine doğum haritalarında sahip olanlar; zaten bir yerlerde söz sahibidir. İşinin başındadır ve küçük-büyük çaplı bölgelerini iyi yönetirler. Haritalarda zenginlik, başarı ve yüksek konumlara gelme göstergeleridir.
💥Bu abilerimizin hiç hoşlanmadığı cümleler şunlardır>.
💥” pek emin değilim,çok çabalamanın anlamı yok, hayırlısı neyse o olsun, en uygun zaman gelince kendiliğinden işler yoluna girecektir, çok da sorun yapmaya gerek yok, her an karar değiştirilebilir, yol nereye götürürse oraya gideceğiz, zamana bırakalım, işleri zamanında bitireceğiz diye bir kural yok, ufak tefek konulara dikkat etmeye değmez, zaten işler yürüyorken gelişmeye ne gerek var ki...'.
💥bunlar hayatın tüm alanlarında Jüpiter-Pluto-Satürn'nün hiç hoşlanmadığı cümlelerdir.
Bu tür konumlarda Satürn varsa, işler kendiliğinden yoluna girmez.Jüpiter çabalamadan şans vermez. Pluto hiç acımaz: işe yaramayanı kapının önüne koyar; üstüne de unutulmaz bir yara ile dönüşmesini sağlar.
Kaçan fırsatlara üzülürken bir dahaki ağır abilerin desteğinin gelmesi için 3-4 yıl beklemek gerekir>bir sonrakinde 2023 sonbahar-2024 yılı destek görünümü yapacaklar.
🎁Kısacası saydığım burçlarda yerleşimleri olanlar için güç ve başarı vaad eden bir yeniay.
.
💫Bunun yanında; bu önemli haftasonunu değerlendirin mutlaka >önceki yazından detayları okuyabilirsiniz.
Sevgiyle kalın💕.

İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder