24 Nisan 2021 Cumartesi

Oğlak 2020 Tutulması ve Yumurtadan Çıkmak

 


Merhaba sevgili dostlar,

🌕Yengeç-oğlak hattının son tutulması bu Pazar!.
📚Ramtha'nın Olağanüstü Olana Uyanmak isimli kitabını okurken, tam da yengeç-oğlak tutulmalarını ifade eden bir konuyu anlattığını gördüm.. Yengeç, ilk öğrenme ve ev -ebeveynlerle ilgilidir, annenin hamileliği ile başlayan ve 3 yaşımıza kadarki süreçte ilk öğrenme dönemini tamamlarız. Eğer saldırgan ebevenyler varsa, savunmacı; eleştirel ise mükemmelliyetçi veya öfkeli hale gelebilriz. İlk öğrenme sürecimizdeki deneyimler, eğer biz onları değiştirmezsek> olduğu gibi kalır! İş hayatımız, evlilik ve yakın ilişkiler, kariyerimiz ilk öğrenim deneyimlerimiz ile şekillenir. İnsanlar durduk yerde işkolik-hırslı- saldırgan- takıntılı-depresif-melankolik-güvensiz vs olmuyor.
📚Ramtha: 'Bu işin sırrı geçmişinizden kurtulmaktır. Dünün eylemlerine dayanmayan düşüncelere sahip olmayı öğrenin. İçinizde vahşi ve ayartılabilir bir varlık vardır. O cahil, hoşgörüsüz olacak, nefret barındıracak şekilde genetik olarak yönlendirilmiş ve tasarlanmıştır...Sizin 'Ben'dediğiniz tüm şey büyük benlik ya da Tanrı değildir. O sizin yaşadığınız bir imajın ifadesidir. Bu ebeveynlerinizin ,kardeşlerinizin gerçek olmadığı anlamına gelmez...ama sizi imaj vasıtasıyla onlara ve diğerlerine bağlamış olan şey, onlarla birlikte yaşadığınız -belleğe dayanan- geçmiş deneyimlerinizdir. Sizin geçmişi aşıp daha büyük düşünceyi kabul etmeniz gerekecektir..' diye konuyu özetlemiş.
.
💥Oğlak-yengeç tutulmaları, haritamızda aktif ise > zaten son 18 aydır yaşanılan krizler ve zorluklarla bir sınavdan geçtiğinizi anlamışızdır. Tabiii ailede oluşturduğumuz güvenli düşünce yumurtamızdan çıkmak sancılı bir süreç. Bunu başarırsak, geleceği ve hayallerimizi deneyimleyebileceğimiz bir materyalizasyon süreci başlayacak. Son tutulma , Satürn'yen burcu oğlakta. Satürn materyalizasyondur> yani yaratımdır. Geçmiş düşüncelerimizi ve ön yargılarımızı kırarsak; Satürn, bize yaratım gücü hediyesini verecek. Gökyüzünün bize garezi yok, sadece yıllardır kullandığımız yumurtadan çıkmamızı istiyor. Kısaca> 1 olaya vermeyeceğimiz tepkiyi vermemiz, düşünmeyeceğimiz şekilde düşünmeyi öğrenmemiz bekleniyor.
.
Sevgiyle kalın♥️
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder