24 Nisan 2021 Cumartesi

5 Temmuz Tutulması 2020 Hangi Burçlara Etki Ediyor?

 


Merhaba sevgili dostlar,

🌕 5 Temmuz tutulması için Ay, dolunay fazına geçiyor. Önümüzdeki günlerde sahillerden keyifle dolunayı seyredebilirsiniz. 7 Temmuz'a kadar parlaklığını koruyacaktır.Tutulma etkilerini 5 Haziran-7 Ağustos arasında hissedeceğiz.
.
💎Dolunaylar sonlanmaları ifade eder. 5 Temmuz dolunayı en yakınlarımızdaki kişilerle yolların ayrılmasını gösteriyor. Bir önceki yazımda bahsettiğim üzere, kişisel ve ruhsal gelişim ile ilgilenip, hatalarını gören ve üzerinde çalışan kişiler ile, haklı olduğuna inanarak değişmemek için direnenler arasında ayrışmalar yaşanacaktır. Özellikle>.
.
💥 #koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarının 8-18 dereceleri arasında etkileri olanlar (öz burç, yükselen, ay burcu vs) en yoğun etkiyi yaşayacaklar. Haritamızdaki konumlara göre bu bir eş ,aşk, iş, ev, eğitim, yakın ilişki veya yakın bir arkadaş olabilir. Şundan emin olalım ki: sonuçlar her şekilde bizim hayrımıza, çünkü enerjiler birbirini tutmayınca> yolların ayrılması ve herkesin kendi enerjisine göre birilerini hayatına alması kaçınılmazdır. Merkür retrosu, görmezden geldiğimiz farklılıkları dolunay parlaklığında önümüze koyacak. Görmezden gelmek için kör olmak gerekir. Şiron tutulmada etkin, yaralayıcı olaylar demektir. Dolunay yöneticisi Satürn , görmezden gelmeyi ve geçiştirmeyi affetmez. Giderek daha büyük krizlerle , keskin kararların alınması gerektiğini anlatır.
.
🎁Satürn, burçlara önce sınav yapar, sonra hediyelerini verir. Bu yüzden sınav her ne ise, 2021’de ödülünü almak için doğru cevapları vermemiz gerek.
.
🎁Bu tutulmanın harika destekleri de var. Uranüs ve Neptün hayallerimize az kaldığını ve sürpriz gelişmelerin bizi mucizevi yerlere götüreceğini anlatıyor.
Bu destekler haritalarında>.
🎁#boğa #başak #akrep #balık burcu etkisi olanları (öz burç-yükselen -ay burcu vs) son derece keyifli etkileyecektir.
(Diğer burçlar majör etki almayacaklar).
Etkileri> Okulun, kursların bitimi, iş-kariyer haberleri, mezuniyet,hamilelik ve çocuk haberleri, yatırımların önünün açılması, işlerin sonucunun alınması, mahkemelerin -mirasların sonuçlanması gibi önceden emek verilen konularda beklenmedik başarılar kapıda🙏.
.
Sevgiyle kalın.

Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder