24 Nisan 2021 Cumartesi

5 Temmuz 2020 Vega Üzerinde Oğlak Tutulması

 


Merhaba sevgili dostlar,

Mayıs- Haziran retrolarından ve tutulmalardan dolayı özellikle aile ve aşk ilişkilerinde birçok karmaşa ve sorun yaşandı. Kafalar karışık ve durumlar umutsuz gibi düşünülebilir. Olaylara uzaktan bakarak durumları değerlendirmemiz için Vega üzerinde 5 Temmuz tutulması geliyor🙏.
💫 Vega , etik-ahlaklı ve çalışkanlıkla gelen başarıyı gösterir. Adımı bu yüzden Vega seçmiştim🧜‍♀️.
.
💥Herkesin mutlu, dürüst ve huzurlu yaşamak istediğini düşünmemek gerekir. Bazılarını rahat ve mutluluk rahatsız eder. Bazıları Vega niteliklerini sevmez. 5 Temmuz tutulması ile;.
-sorumluluk alarak, çalışarak mutlu olmak isteyenler ile.
-kaos-atraksiyon yaşamak isteyenler ayrışıyor. Özellikle aile ve duygusal ilişkilerde aslında 'mağdur' diye düşündüğümüz kişilerin 'ego mağduru' olduklarını göreceğiz.
.
📚Psikolojide kimlik-yani egonun sağlıklı bir bilinç ile kurulması çok önemlidir. Herkes kendi kişiliğini belirli konular üzerine tanımlar. İş, meslek, aile,bilgi, din.. Ancak bu tanımda bazıları 'mağdur; ancak haklı' olanı seçecektir. O yanılmaz, hata yapmaz; ama hep sorunlu durumlar onu bulur 😅 Baktı sorunlu bir olay yok, padişahın doğanı gibi; padişahtan köylü kadına kaçar ve kendine olay yaratır (Önceden padişah ve doğanı hikayesini paylaşmıştım, hikayemde tekrar paylaşacağım)
Bu tutulma > Vega niteliklerini ayrıştıracak > dürüstlük ve mantık bir yöne~ ego, tutarsızlık ve sorumsuzluk diğer yöne gidiyor.
.
📚Kryon, Ramtha, @aasmaestefan Uyanış kitabı gibi birçok ruhsal kitapta > ruhsal tekamülde adımlar attıkça, en yakınlarımız başta olmak üzere, çevremizin değişeceğinden bahsedilir.
.
🎁Kaybetme korkusunu aşınca, evrenin sonsuz olasılıklarında sınırsız seçenekleri anlayacağız. Hiçbir şey vazgeçilmez değildir. Hiçbir iş, aşk, öğreti, aile düzeni, meslek, üniversite, hobi ve düşünce vazgeçilmez değildir.
.
🎁Enerji her zaman bizdedir ve bizim onu kullandığımız yere akar. Bırakınca da yerine yenisi gelecektir.
.
⏰Artık oğlak-yengeç hattının sahiplenmesini bırakıp, yay-ikizler hattının > ‘bu olmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız' mantığına geçiyoruz. Gökyüzü bizi bu konuda müthiş destekliyor.

Sevgiyle kalın♥️
Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @iamtripsy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder