24 Nisan 2021 Cumartesi

Astrolojide Ağır Abiler ve Jokerleri Pluto, Jüpiter ve Satürn

 


Merhaba sevgili dostlar,

Jüpiter-Neptün-Pluto retro görünümü güçlü destekler vererek Kasım sonuna kadar etkin olacak. Temmuz sonrasında bu görünüme Satürn de katılıyor.
.
♥️ağır abilerin bu görünümü haritalarında>.
🎁#boğa #başak ve #oğlak , ayrıca #yengeç #akrep #balık burçlarının 15-25° arasında yerleşimleri (öz burç, yükselen, ay burcu vs) olanların hayatlarına büyük dokunuşlar yapacak.
🎁Örneğin> 9 yıl sonra istediği bir çalışma yerinde kadro alan bir harita inceledim ..Venüs 16°akrep >2. evinde ve Mars 25 ° oğlak açısına ağır abilerin destekleri ile gelen bu kadroya kendisi de hala inanamıyor.
.
🪐İş değişiklikleri, mesleki kurslar, miras,davaların olumlu sonuçlanması, tayin ve terfiler, istediği üniversiteyi-bölümü kazanmak, mezun olmak ve istediği yerde iş bulmak, evlilikler, hamilelik ve doğum haberleri, şehir ve ülke değişiklikleri, uzun vadeli yatırım için ev-araba-arsa almak gibi yaşamımızı olumlu yönde etkileyen değişimleri gösteriyor.
.
Bu görünüm>.
💥#koç #yengeç #terazi ve #oğlak etkisi olanlara ise öncesinde zorlayıcı deneyimlerin ardından gelen güç ve başarıyı sunuyor. Örneğin istediğiniz işe terfi edersiniz ve tuhaf bir patronunuz olur, birkaç yıl zorluk yaşanabilir. Ancak kalıcı olmaz.
.
⏰Ağır abiler oğlak burcunda olacağı için, son 8 senelik süreçte uzun vadeli hedeflerimize ne kadar yatırım yaptıysak, o denli güçlü kazanımlar elde edeceğiz. Haritamızda Mars günlük- gelip geçen hedefleri, Satürn ise uzun vadeli hayat amaçlarını ifade eder. Satürn, uzun vadeli amaçlarına uygun hareket eden ve kısa vadeli zevkler için planını ertelemeyen kişileri yüceltir.
.
⏰Kendimize ev almak istiyorsak ; ancak her yıl ihtiyacımız olmayan kıyafetleri alırsak veya çalıştığı halde bilgisayarımızı-telefonumuzu yenilersek, gökyüzünün desteklerinden yararlanmak için yeterli paramız olmayacaktır.
.
⏰Haritada oğlak burcu ve Satürn uzun vadeli planlarımızı ve bunların peşinden ne kadar yatırım yaptığımızı gösterir. Zorlu yerleşimler varsa diğer insanlardan daha çok çaba ile amaçlarımıza ulaşırız, ancak başarı her zaman gelir.
♥️önemli olan nasıl bir harita ile doğduğumuz değil,onu nasıl kullandığımızdır.
.
Sevgiyle kalın
Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @pochekh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder