24 Nisan 2021 Cumartesi

Mars-Venüs Aşkları Haziran 2020

 


Merhaba sevgili dostlar,

Gökyüzünde bu hafta itibariyle harika bir Mars-Venüs desteği oluşmaya başlayacak. ♥️Mars ve Venüs’ün tutkulu aşkları meşhurdur...Merkür retrosunu göz önünde bulundurarak Temmuz 15 öncesinde erken kararlar almayalım yeter . Acele yok > Bu keyifli Mars-Venüs desteği Ağustos'un ilk haftasına kadar devam ediyor.

.
♥️ #koç #ikizler #aslan #terazi #yayburcu #kova burçlarına bu destek sürpriz ve keyifli gelişmeler getirecektir . Bu burçların tüm dereceleri dahil, ayrıca yükselen- ay burcu -Mars-Venüs gibi yerleşimleriniz varsa da etkilerini görebilirsiniz.
.
♥️yeni girişimler, aşk-romantizm-flörtler, keyifli yaz tatillerine gitmek, aradığın eşyayı son derece uygun koşullarda bulmak (mesela ev-araba-kıyafet gibi tam olarak istediğiniz eşyayı bulmak) iletişim ve yeni kurslar, kitaplar, hastalıklardan kurtulmak veya iyileştirici destekleri bulmak , yeni arkadaş çevresi, arkadaşlıklarda harika zaman geçirmek, krizlere rağmen güçlenen arkadaşlıklar, hobiler, gezi, ticarette beklenmedik fırsatlar, sportif ve hareketli faaliyetler bizi bekliyor olacak. ♥️Yazın en keyifli açılarından biri.
.
🪐Hafta boyunca durağan etkilerini gösterecek olan Neptün ve Venüs nedeniyle kendimizi uykulu, yorgun ve halsiz, sürekli hayal kurarken ve odaklanamayan bir yapıda hissedebiliriz. Hafta sonunda etkileri dağılacaktır. Daha keyifli hissedeceğiz.
.
Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder