24 Nisan 2021 Cumartesi

Neptün Retro: Algıladığım Şey Gerçek mi?

 


Merhaba sevgili dostlar,

Neptün Pazartesi-Salı durağan ve sonra Balık burcunda retrosuna başlıyor. Etkilerini hafta boyunca yoğun hissedeceğiz. haritalarında.
.
🎁#boğa #yengeç #başak #akrep #oğlak #kova burçlarının 15-25° arasında öz burç, yükselen, ay burcu vs. etkisi olanlara romantik ve bolca mutluluk hormonu salgılandığı bir hafta getirebilir.
.
💥Neptün retrosu> olan şeyi farklı görme durumudur ve çoğu zaman gerçeklerden kaçışı ifade eder. Hayatımızda bir değişiklik yoktur, ancak prozac kullanınca veya alkol alınca herşey daha güzel gelmeye başlar. Neptün böyle bir durumda.Doğum haritalarında Neptün retro ise aşırı hayal kurma, kendini başkalarına adama,bilgisayar, işkolik olma,aşk-bağımlılıkları,alkol-sigara-çok yemek yeme, şeker-kahve gibi bağımlılıklar, çok uyku...gerçeklerden kaçmak için bir yol bulmayı gösterir.
.
💥Kısa vadede işe yarar; uzun vadede eline hiç 1 şey geçmez. Neptün sorusuna doğru cevap> öz disiplin, inziva ve ruhsallığa yönelmektir.
💥Retro etkileri diğer gökyüzü kombinleri (Merkür-Venüs retroları ve düğümler sert görünümü) ile birleşince:
dikkatsizlik, dalgınlık, odaklanamamak, algılayamamak, kararsızlık, takıntılar,aşırı hayal, mağdurluk düşünceleri, dürtüsel duyguları aşk sanmayı gösterir.
.
💥Bu duygular pek kalıcı olmayabilir.Venüs-Merkür retro> elektrik temeli ve sadece fiziksel çekim üzerine kurulu duyguları ifade eder.Bu duygular pek uzun vadeli olmaz..Mayıs sonrasında başlayan duygusal durumlar bu etkilerde başladığı için> haritada güçlü destekler yoksa, pek kalıcılık vaad etmediğini söyleyelim. Retro döneminde kalbinizi çarptığı kişi koftirikten softirik çıkabilir, bunu da retrolar bitince algılarız. En iyimser ihtimalle 15 Temmuz, en kötü ihtimalle Neptün retrosunun bitiş tarihi olan Kasım sonu algılarız açılır.
.
✅Hayal kurmayalım, kitap okumayalım, yardım etmeyelim, empati yapmayalım demiyorum. Ancak günlük 10 dk fazla hayal kurmayalım ki; gerçekliği kaçırmayalım, başkaları için kendi isteklerini ertelemeyelim, maddi olarak kendimizi zorlamayacak kadar verelim (maaşımızın %10-%20si), 1 tatlı yemeye karar vermişsek >1 tane yedikten sonra bırakalım.
sevgiyle kalın, sevme hayaliyle değil!.
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder