24 Nisan 2021 Cumartesi

21 Haziran 2020 Tutulması ve Etkileri

 


Merhaba sevgili dostlar,

21 Haziran günü bir Güneş tutulması yaşayacağız. Sabah 08-11 saatleri arasını meditasyonlarınız ve dualar-olumlamalar için kullanabilirsiniz. 21 Mayıs-21 Temmuz arasında etkileri görülür.

🌙Tutulmada: aile-barınma, beslenme, ait olma ve aile büyükleri-ebeveyn temalarını gündemde tutacak.
.
Problemli etkilenecek grup>.
💥#koç #yengeç #terazi ve #oğlak 0-5° ve ayrıca> #yay #ikizler 28-29° yerleşimleri olanlar. Öz burç, yükselen, Ay, Merkür, Venüs vs. konumunuz varsa etkilerini hissedersiniz.
.
♥️#balık #boğa #başak #akrep ilk 5° yerleşimleri olanları tutulma keyifli destekliyor. En azından> güzel bir ev dekorasyonu, en güçlü desteklerde ise> hayalindeki eve kavuşma, düğün-nişan, hamilelik haberleri gibi ailevi konularda keyifli gelişmeleri ifade eder.
.
🎁Tutulma, zorlukların ardından aile ve ev temalarında amacına ulaşmayı gösterir. Dualarımız hiç tahmin etmediğimiz şekilde ve tuhaf koşullarda kabul olabilir. Ayrıca: yaz aylarında stres, aile büyüklerinden- otorite konumundaki kişilerden gelen zorlanmalar, angarya işler, uzayan çalışma saatleri, sağlık sorunları vs. ifade eder.
Bazı ailelerde refah artışı, miras paylaşımı, yapılan evlilikler, gelinen iyi noktalar, kazanılan üniversiteler, eğitim başarıları vs. geri kalan sülale üyelerine dert olabilir. Sülale ve aile tartışmalarından uzak kalmaya özen gösterelim.
.
😅”Ruşen Amcanın oğlu Sedat.." lafıyla hatırladığımız kaynana Menkıbe, uzaktan izlemesi keyifli bir tipleme. Bu cümlelere maruz kalıyorsak ve inanıyorsak tam bir çocukluk travması! Rushar dizisinde; her konuda süper olan Ruşen Amcanın oğlu Sedat; yakışıklı, atletik ,zengin, çalışkan, okul birincisi, hayırlı evlat, annesi mürüvvete doysun diye 3 kere sünnet olmuş, 5 kere evlenmiş...bunlar kulağa ne kadar abartı geliyorsa, yaz aylarında ailelerde dedikodular aynı ölçüde abartılı olacak. Merkür retro etkileri başladı! Yanlış anlaşılmalar olası ve krizli olaylar yaşanırken bardağı sürahi görmeyelim.
.
Sevgiyle kalın💕.
.
Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @best_visualz #astroloji #burçlar #21hazirangüneştutulması2020

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder