24 Nisan 2021 Cumartesi

2020 Merkür Retrosu ve Kaderin Yöneticisi Sirius



 Merhaba sevgili dostlar,
13-22 Haziran arasında Merkür, Sirius üzerinde duracak ve retro hareketine başlayacak. Sirius, ezoterik kaynaklarda kaderin yazıldığı yıldız olarak geçiyor.
.
🧞‍♂️Kader, bizim ruhsal boyuttaki arzularımıza göre ve ayrıca eylemlerimize, yani karma yasasına göre şekilleniyor. Her etki, kendine eşit bir tepki doğuruyor.
Merkür retrosu, Sirius; yani kaderin üzerinde! Bu konum çocukluk yıllarımızla ilgili konuları karşımıza çıkartacak.
.
📚Analitik psikolojinin kurucularından Jung "Siz bilinçaltınızı bilince dönüştürene kadar, o sizin hayatınızı yönlendirecek ve siz ona kader diyeceksiniz.” diye konuyu özetler.
✅Örneğin bebeklik döneminizde bakıcınız eşinden sözlü şiddet görüyordu ve olaylara şahit oldunuz. Büyüdükçe evlenince hayatın zindan olacağına inanmaya başlayabilirsiniz. Mutlu bir anne-babanız olsa da; bilinçaltında evlilik korkusu olabilir.
✅babanız ilgisizdir ve sorumluluk almayan birisidir. Ailede tüm işi anneniz yapıyordur. Büyüyünce kardeşlerine, sevgilisine-eşine babalık yapan bir kişilik gelişebilir. Sonuçta; maddi-manevi ebeveyn rolünde kendinizi tüketinceye kadar sorumluluk alabilirsiniz.
✅çocukluk döneminde anneniz aşırı fedakar davranmış ve olay çıkmasın diye kendini zorlamış olabilir. Büyüdüğünüz zaman arkadaşlarınız ve çevrenizde sürekli arabulucu ve aşırı fedakar bir kişiliğe dönebilirsiniz.
.
🪐Astroloji haritamızda bu göstergeleri Ay, düğümler ve su evlerinden görürüz.
📚Konuyla ilgili Seninle Başlamadı, Brandon Bays-Yolculuk, Bağlantı Dansı kitapları okunabilir.
💥Sorun şu ki; kitaplarda da yazıldığı üzere: yanlış şekillenen bilinçaltı, hastalık üretir. Örneğin; vajinismus, rahim- vs sorunları suçluluk, güvensizlik ve korku;
karaciğer sorunları öfke, sırt-omurga ağrıları duygusal desteğin ve sevginin olmaması, fıtık gereğinden fazla yük taşımakla ilgilidir. İşte Merkür Sirius üzerindeyken, bu sorunları hatırlatıp 'zamanı geldi , bunu çöz' diyecek.
.
🎁Yaparsak; Sirius'un vaad ettiği şekilde bilinçli olarak kaderimizi seçebiliriz. Konuyla ilgili regresyon, NLP, innerspeak, Thetahealing, hipnoz vs seansları alabilirsiniz veya kitapları kullanabilirsiniz.
.
Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder