12 Nisan 2020 Pazar

Pranik Şifa Hakkında Canlı Yayın > Kıdemli Pranik Şifa Eğitmeni Dr. Amir Khonsari

Merhaba sevgili dostlar :)

12 Nisan Pazar saat 16:00-17:00 arasında Kıdemli Pranik Şifa Eğitmeni Dr. Amir Khonsari ile canlı yayınımızı Youtube'dan tekrar izlemek için aşağıdaki videoya veya lütfen BURAYA tıklayın.



Pranik Şifa hakkında bilgi almak için >> https://www.thepranichealers.com/pages/tr/our-system/pranic-healing

ABD Pranik Şifa -pranic healing gelişimi hakkında > https://www.instagram.com/masterco_org/




Pranik Şifa ile ilgili sorularınız için şu numaraya whatsuptan ulaşabilirsiniz >>+90 (530)9380632

✅ Bir önceki NLP canlı yayınımızda şifa, iyileşme , ruhsallık, psişik yetenekler konularında çok fazla soru geldi ve biz de bu konuları en güzel şekilde açıklamak için 12 Nisan Pazar 16:00’te canlı yayınımızı gerçekleştirdik.

2018 ve 2019 yıllarında şifa konusu ile ilgilenmeye başladıktan sonra birçok eğitim aldım. Şifa alanında içlerinde en çok verim aldığım Pranik Şifa idi. Daha önce yazılarımda aldığım eğitimleri ve genel içeriklerini ve ne kadar çok memnun kaldığımı yazmıştım.

✅Pranik Şifa'nın ilk baştaki eğitimleri şifa ile ilgili , ancak sonrasında eğitimler ruhsal tekamüle geliyor. Arhatik yoga ve diğer seviye eğitimlerinde güçlü ezoterik bilgiler veriliyor: insanın tekamülünü hızlandırmak için uygulanabilecek meditasyonlar ve bilgiler paylaşılıyor. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için Kıdemli eğitmenimiz Amir hocam ile konuştuk.

🎁 Dr.Amir Hocam, tüm egitimlerini en üst düzeyde Modern Pranik Şifa ve Arhatik Yoga Kurucusu Master Choa'nın kendisinden almış. Kendisinin ülkeden ülkeye seyahat ederek eğitimlerle geçen yoğun programı, Korona nedeniyle bir süreliğine askıya alındı. Biz de fırsattan yararlanıp Amir Hocamızla canlı yayın ayarlayabildik..
Keyifli seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder