19 Nisan 2020 Pazar

İnstagram Astral Seyahat Canlı Yayını İlkay Çıkla- Bülent Şenyürek














1. Bölüm


2. Bölüm-Devamı>>> 


Merhaba Sevgili dostlar:)
NLP ve Hipnoz Eğitmeni Bülent Şenyürek ( Youtube'a abone olabilir ve videolarını izleyebilirsiniz >  https://www.youtube.com/user/bulentsenyurak3941) ile canlı yayınımızda bu hafta astral seyahat konusunu konuştuk. 

Normalinde Bülent Bey ,haftalık toplantılarında yılda bir kez toplu olarak bize astral seyahat tanıtımı ve uygulaması yaptırıyordu. Gerçekten çok ilginç durumlar deneyimledik🍀Bülent Bey bunu yıllardır uyguladığı için haliyle birçok vaka tecrübesine sahip. Gelecek haftalarda online olarak astral seyahat yapmaya karar verdik, duyurusunu yapacağız. 

🎁Bu canlı yayında astral seyahat, insanın psişik olarak enerjisini yükselterek diğer kişilerin yanına gidebilmesi, onların neler yaptığını görebilmesi ve hatta oldukları yerleri detaylarıyla takip etmeleri gibi ilginç deneyimlerini bizlerle paylaştı.. Bu mümkün müdür? Deneyimlerime göre -ki 3 yıl bu toplantıya katılmış biri olarak birçok canlı örnek gördüm - mümkün. Peki esasında olan durum nedir? Ruh bedenden çıkıp başka bir yere mi gidiyor? Meditasyonun etkisi var mıdır? Psikoloji bu konuyu nasıl açıklıyor, canlı yayında bunları konuştuk.

Sevgiyle kalın, kanalıma abone olun, takipte kalın💕.
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder