12 Nisan 2020 Pazar

Güneş- Pluto ve Satürn Sert Görünümde

Merhaba sevgili dostlar:)

 İlkbahar geldi, Güneş koç burcuna geçti ve her yıl keyifle dışarı çıkmamız gereken günlerde evdeyiz🤦.
Romalı astrologların “lanetli yıl” ifadesini deneyimleyerek öğrendik .
☀️Güneş'in yöneticisi Mars bize önümüzdeki süreci nasıl yönetmemiz gerektiğini gösteriyor. Mars, eğer yönlendirebilirsek hareket etme, amaçlarını gerçekleştirme, kendi planını uygulama ve başarı anlamına gelir.
.
❌Ancak Mars haritada olumsuz kullanıldığında; kişi kendi gölgesi ile kavga edebilir.Gereksiz tansiyon yükselir, sevgi ve nezaket duygularından ziyade öfke, kriz, tartışma ortamı yaratır.
Güneş, Nisan sonuna kadar gökyüzünde sert görünümler ile ilerlemeye çalışacak. Çalışacak diyorum, çünkü Pluto veya Satürn karşıdan geliyorken Güneş için ilerlemek zordur. Bu yüzden doğum haritalarında Güneş ile Satürn-Pluto açıları yaşamda sorunlar-krizler ile sınavlarla ilerlemeyi ifade eder. Her yıl benzer durum gökyüzünde meydana geldiğinde: asla evlenilmemesi, şirket vs kurulmaması, bir olaya başlanılmaması gereken zamanlardır. İşte o zamanlar.
❌Nisan ayı !. 💣Nisan boyunca Güneş; öncesinde Pluto- Jüpiter ve sonrasında Satürn'den sert görünümde.
.
🌿Normalinde birçoğumuzun son derece kısıtlı boş zamanı olduğu için evde enerjinin doğru kullanımını ilk kez deneyimliyoruz. Eğer bu süreci doğru yönetemezsek öfkeden ve tartışmadan dolayı kendimizi gergin, tükenmiş bulabiliriz. Aile içi şiddet birçok ülkede artarak devam ediyor. Şiddete kadar büyümese bile, bu duygular aşırı yemek yememize, aşırı eleştirel olmamıza veya zararlı alışkanlıklar-fazla sigara tüketimi gibi- yönelebilir. Süreç içerisinde yalnızlaşabiliriz. Çünkü çevremizdekiler de zaten ökfeli , Mars enerjisinden kimse pek hoşlanmaz.
.
Antik Roma'da Mars'ın heykelini bile yapmazlar çünkü sevilen bir figür değildir..
Hikayemde paylaşacağım kitap listesine göz atıp okumak, nefes ve yoga çalışmaları, meditasyon, filmler, yazı yazmak gibi günlük plan ile devam etmek bugünlerde iyi sonuç verir.
.
🎁Bu günleri Tanrı'nın bize kişisel eğitimimiz için bir fırsat olarak sunduğunu düşünürsek> aslında boşa geçirecek vaktimiz olmadığını anlamış oluruz🙏
Sevgiyle kalın💕.
.
Astrolog İlkay Çıkla .
.
@soletare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder