12 Nisan 2020 Pazar

8 Nisan 2020 Terazi Dolunayı

Merhaba sevgili dostlar :)

🌑8 Nisan'da Terazi burcunda sert görünümlü bir dolunay bizi bekliyor. Sabah saat 05:35'te gökyüzünde olacak ve eğer uyanabilirseniz , öncesinde-sonrasında 2 saatlik süreyi meditasyonlar-dua-olumlamalar için kullanabilirsiniz.
💣Pluto-Jüpiter kavuşumu yüksek ölüm oranlarını devam ettirir. Nisan ortası-sonu gibi büyük ölüm oranlarının hız keseceğini düşünüyorum.
.
🤦Bireysel olarak hırpalayıcı günlerdeyiz. Bir önceki yazımda paylaştığım gibi gerginlikler, içsel öfkenin açığa çıkması, sinir krizi geçirmek, paronayaların artması, ağrılar-kramplar vs.hepsini arttırıyor. Yemeğe- bilgisayar oyunlarına veya geçmişe dönüp olumsuz anılara odaklanıyoruz. Modu değiştirmek gerek.
.
🎁bu günlerde hızlı güçlendirecek bir meditasyon var> Sanaya Roman'ın Ruhsal Büyüme kitabından alıntıdır.
🧚‍♀️Mümkünse öncesinde duş alın. Şimdi sakin bir yerde oturup gözlerimizi kapatıyoruz. Eller dizin üzerinde, bacaklar kilitli olmamalı(bacak bacak üstüne atmayın- bağdaş kurulabilir).
.
🌿Kendinizi beyaz bir ışık topu olarak hayal edin ve sağ tarafa doğru döndüğünüzü hayal edin. Bu ışık topu dönerken giderek beyaz bir bulut halini alıyor. Ve giderek temizleniyor ve daha berrak bir hale geliyor. Bu ışık topunu çevrenizde 5 dk kadar döndürün ve sonrasında ışık topunun 1-2 metre yukarıya çıktığını gözünüzde canlandırın.
💡Giderek hızı daha da artıyor ve beyaz ışık şimdi göz alıcı berrak bir ışına dönüşşün.Bir üst boyuta geçtiğinizi ve rahatladığınızı hissedinceye dek devam edin .. bu ilerleme kaydetmiş konumdan durumlara bakın>> 🪐Hayatınızı nasıl planlıyorsunuz? Bu krizin-ve kötü hislerin hediyeleri neler olabilir? Bu süreçte neler öğreniyorsunuz. Bu sorulara odaklanıp cevap isteyin- cevap bir eş zamanlılık veya rüya-kitaplar vs yoluyla gelebilir🎁. Başka cevaplara da odaklanabilirsiniz.
.
✅Mümkünse bu hafta hergün yapmaya çalışın> çünkü gökyüzündeki konumlar, en mutlu insanı bile anksiyete yapabilecek düzeyde. Kediyi bile kafese kapatınca, kedi saldırganlaşır, tuhaf davranmaya başlar. Uzun süre evde kalmak da stresi tetikler.
meditasyonlar ve nefes gibi rahatlatıcı çalışmalar rahatlama sağlar.
Sevgiyle kalın💕. İlkay Çıkla.
Foto @abdullah_evindar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder