12 Nisan 2020 Pazar

Neptün-Merkür Kavuşumu 2020

Merhaba sevgili dostlar :)

Gökyüzünde Merkür, Neptün ile kavuşuma başladı. Tam kavuşumları 4 Nisan Cumartesi sabah 04 civarında ve etkileri bu hafta ve gelecek hafta hissedilir.
.
🪐Merkür algımız, ifademiz, ticaret, sözleşmeler, kararlar, iletişimimizi ifade eder.
🪐Neptün; hayaller, dalgınlık,uyku ve hipnoz, bilinçdışı deneyimler, astral seyahat, durugörü, prozac etkisi-fazla iyimserlik, kandırmak-kandırılmak, gerçekliği olmayan konular, şifa çalışmaları, iyileşmek, yalnız kalmak, inziva, ilham perisi, sanatsallık ve yaratıclık,yardım ve gönüllülük faaliyetleridir.
.
✅Merkür-Neptün etkilerinden dolayı 8 Nisan Çarşamba'ya kadar -eğer aciliyeti yoksa- yeni kararlar almak için uygun değil. Sonuçlar beklediğimiz gibi olmayabilir.Gerçek ve hayal karışabilir. 11 Nisan'da Merkür koç burcuna geçtiğinde, en gerçekçi ve en makul kararları alacağız. 📚Bu günlerde sakin kalmak, kitap okumak, hayal kurmak, daha fazla uyumak ve dinlenmek için harikadır. Neptün ilhamın gezegeni olduğu için sanatsal ve yaratıcı enerjiler yoğun olacaktır. Evde son derece keyifli vakit geçirebilirsiniz.
.
🧚‍♀️hisler güçlenir, rüyalarda haberler alınır, telapatik iletişimler ve içe doğmalar çoğalacaktır. Eş zamanlılıklar sizi şaşırtır, mesaj atmak üzereyken arkadaşınız arar, kafanızda dönen sorulara okuduğunuz kitaplardan- izlediğiniz filmlerden cevaplar alırsınız.
.
🎁Bu günler için değişik bir film önerim olacak >>Yıldız Şehri: Ruhani Bir Yolculuk – Astral City: A Spiritual Journey. Çok beğendiğim bir film. Aslında gerçek bir hikayeden; bir medyumun yayınlanan kitap serisinden alıntı yapılarak kurgulanmış. Abartı sahneleri olsa da; konusu, olayların gerçekliği ve verdiği mesajlar olarak çok başarılı. Hayatımda ilk kez bu filmi izlerken not tuttum🤗.
Filmdeki detayları MS 2150, Ruhların Kaderi, İlahi Kainat ve Nizam gibi kitaplarda okuduğum ve ezoterik kurslarda öğrendiğim için filmdeki temanın %90 civarında kitaplarda yazanla uyuştuğunu söyleyebilirim. Filmde söz edilen 72 bakanlık, aslında Kabala'da dünya düzeni ile ilgilenen 72 meleği temsil ediyor. Bu meleklerin sayıları Kuran'da 99 olarak veriliyor. Film, bunun gibi gizemli bilgiler içeriyor.
Sevgiyle kalın💕.
İlkay Çıkla.
Foto @best_visualz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder