12 Nisan 2020 Pazar

Gökyüzünde iki büyük kavuşum >Pluto-Jüpiter ve Mars- Satürn 2020

Merhaba Sevgili Dostlar :)

Gökyüzünde çok güçlü iki kavuşum var:
Satürn-Mars
Pluto-Jüpiter
Satürn ve Mars, astrolojide en zorlu etki olarak görülmesine karşın, en güçlü ve en dayanıklı yapıları da temsil eder.Kısa vadeli eyleme geçme, hareketler Mars, uzun vadeli plan-program -strateji ise Satürn'dür. Vücudumuzdaki kemik-kıkırdak-diş-deri-eklemler Satürn'ün kontrolündeyken, kan-kaslar Mars tarafından yönetilir.
🪐Kavuşumun anlamı> 'Son 2 yıldır neler yaptın, etik ahlaklı davrandın mı? Görevlerini tamamladın mı? gel bakalım bir değerlendirelim' 😝.
✅ Eğer beslenme, spor ve sağlığa dikkat etmiyorsak, sorumsuz ve duyarsızsak, yukarıda saydığım konularda problemler yaşamanız olası (tüm burçlar için). Uyarıları ciddiye almamız gerekir çünkü Satürn 2021'de daha keskin gelecek.
🪐Pluto-Hades > ölüm ve reenkarnasyonu, zenginliği ve görülmeyeni ifade eder. Göremediğimiz bir Korona'dan dolayı ekonomik krize girmemiz çok manidar. Zenginlik de el değiştiriyor.
🪐Jüpiter ise Tanrısal yardımlardır- Jüpiter her zaman yardım edeni ve evrensel algısı açık kişileri (dedikodu yapmayan, kişisel-ruhsal gelişimle ilgilenen- duyarlı-dürüst vs.) sever.
🪐Kavuşumları ölüm oranlarını arttırır, çünkü Pluto ölüm ve reenkarnasyona bakan arkadaşımız.Yeni yolları ışık olsun. Nisan sonlarına kadar ölüm oranları yüksek maalesef.
.
🎁İşte bu 4 gezegenin kurallarını iyi bilen ve bunlara göre oynayanlar, krizin kazananları-veya az hasarla atlatanları oldu..
Sevgiyle kalın💕.
Astrolog İlkay Çıkla.
.
.

#tbt #maskesizgünler #birzamanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder