12 Nisan 2020 Pazar

Astrolojide Güneş Burcumuz ve Hayatın Akışı

Merhaba sevgili dostlar:)
Güneş burcumuz nedir?.
Birisi bana 'sen ne burcusun' diye sorduğunda 'Yay burcuyum' diyorum, işte Güneş'im : benim burcumdur. Peki Güneş burcumuz; ruhumuzu , karakterimizin tamamını ve geçmişi yansıtır mı? Hayır.. bunlar için daha çok Ay burcumuz , düğümler ve retro gezegenlerimize bakmak gerekir.
🌞Güneş burcumuzun başka etki alanları vardır> hayat olaylarının nasıl şekilleneceğini gösterir.
.
🧨Yani örneğin eğer Marsiyen burçlar olan > koç veya akrep burcu olarak dünyaya gelmişsek; hayatımızda bol kriz, çatışma ortamı, olay, iniş-çıkış yaşarız. Çünkü Mars; cesaret ve mücadeledir. Rutin ve tekdüze bir yaşamda cesaret ve mücadele gerektiren bir ortam olamaz. Astroloji haritasında Marsiyen etki varsa> diğer insanlardan daha fazla atraksiyon yaşamak normaldir. Türkiye, akrep burcu bir ülke olarak Dünya'daki tüm krizlerden etkilenir, Ortadoğudaki her sorunun ülkemize yansır, daimi sınır mücadeleleri vs. yaşarız. Üst üste 5 sakin yıl yaşamayan akrep burcu Türkiye, Güneş burcumuzun hayat akışını göstermesi bakımından harika bir örnek😝.
.
🌞Güneş burcumuza, yani kendi burcumuza bu dünyaya hangi temaları yaşamaya geldiğimize bakarız. Bu bizim yaşam konumuzdur, nerede olayın çıkacağını ve hangi konuda gelişeceğimizi gösterir.
🌙 Bizi ruhsal olarak çeken ve ihtiyaç duyduğumuz alanlar #astroloji haritamızda ay burcumuz ile görülür. Örneğin Ay Merküryen burçlar olan başak veya ikizler ise: güdüsel olarak bol okur, bol araştırır, meraklıdır ve yoğun zihinsel faaliyet görülür.
.
Evde geçirilen bu günlerde; kendi kişisel haritanızı anlayabilmek için kitap önerileri isterseniz (astrolojiyi öğrenmek için> astroloji dersi almak gerekir, burada sadece kendi haritanızla ilgili fikir edinmekten söz ediyorum) size iki kitabı öneririm:.
.
📚Astrolojide Evler Gökyüzünün Tapınakları-Deborah Houlding ve.
📚İçinizdeki Gökyüzü (Steven Forrest). İlk önerim artık piyasada olmadığı için ikinci el bakabilirsiniz, diğeri ise satılmaya devam ediyor.
.
✅astrosohbet.com forum olarak güzel astroloji bilgilerine sahip.
✅Ayrıca astrolojidergisi sitesi kaliteli astroloji yazıları bulabileceğiniz bir adres.
Sevgiyle kalın💕.
.
Astrolog İlkay Çıkla
.
Foto @d_fordesign

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder