28 Mart 2020 Cumartesi

Mars ve Satürn Kavuşum 2020

Merhaba Sevgili dostlar:)

Yılın en zorlu ayındayız.. 31 Mart ve 1 Nisan'da gökyüzünde Satürn ve Mars, #kovaburcu 'nun 0 derecesinde kavuşum yapacaklar. 2 yılda bir gerçekleşen bu kavuşumda, ekonominin zorlanması, daralma, virüs ambargoları, hareketin durması -engellenmesi , işlerin uzaması, zorlanma görülebilir.

🪐Bu kavuşum, sabit burçlar olan
#boğa #aslan #akrep ve #kova burçlarının 0-5 dereceleri arasında yerleşimi olanların hayatlarında yeni olayları başlatacaktır. Bu günlerde başlayan olaylar > 2021 Ocak’ta, Satürn-Jüpiter kavuşumu ile daha şanslı şekilde gündeme gelecek. Şimdi zorluk> 2021’de ödüller 🎁.

🪐Uranüs ile sert görünümü , dünya çapında bazı aksiliklerin olabileceğini gösteriyor. Depremler- sel- patlamalar ve askeri olaylar dahil.

🪐Mars-Satürn kavuşumu astrolojide pek keyifli görülmez. Bununla birlikte istikrar, disiplin ve tedbirlerle daha az hasarla atlatılabilir.

✅Satürn, astroloji haritalarında Murphy Yasaları'dır. Murphy'nin bir oğlak burcu bir asker olarak (artık işleri ne kadar ters gitti kim bilir..) yazdığı askeri-mühendislik kanunlar, Murphy Yasaları olarak bilinir.
🤦Kural basit: "Ters gitmesi olası her şey er ya da geç ters gider".
Bu yüzden hiç bir işi şansa bırakmamak, maddi-manevi tedbirli davranmak ve çok çalışmak Satürn’ün öğüdüdür.

🪐Satürn ektiğini biçmenin gezegeni olarak, bu dönemde yardım ve bağışları arttırmanın önemini hatırlatıyor. %10'luk bir bütçe ayırmak, maddi kriz yaşayan insanlara ve sokakta yiyecek bulamayan hayvanlara destek olmak haritamızdaki Jüpiter'i güçlendireceği için bizi zor zamanlarda koruyacaktır.
Sevgiyle kalın💕.
Astrolog İlkay Çıkla.
.
Foto @d_fordesign .

Astroloji, koç,boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak ,terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık, burcu, burçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder