28 Mart 2020 Cumartesi

Astroid Lilith Güney Düğümde 2020

Merhaba sevgili dostlar :)
23 Mart Pazartesi itibariyle karanlığı ifade eden Lilith astroidi, Güney düğümüne geldi. 7 Nisan'a kadar çok etkin kendini hissettirecek. 26 Nisan'da retroya geçip 22 Haziran'a kadar güney düğümde kalacak.
✅Güney düğüm astrolojide 3 bölgeyi temsil eder:
1.Bu yaşamımızdaki geçmişimiz, gençlik-çocukluk yıllarımız
2.Aile geçmişimiz ve soy kökenlerimiz
3.Geçmiş yaşamlarımız.

🧨Lilith, isyankar, kontrolsüz, duygusal ve mantıksız davranışlar, seksüel aşırılıklar, dürtüsel davranışlar, reddedilme, dışlanma, kin, acımasızlık, kıskançlığı ifade eden bir astroid.
Kısacası: bu dönemlerde karşımıza bize zarar verebilecek, negatif-yıkıcı dişi özelliği olan kişileri ifade ediyor. Bu bir kadın olabilir ;ancak negatif dişil enerjisi baskın bir erkek de olabilir.

🔥Lilith, 10 Mayıs itibariyle etkisini gösterecek olan Venüs retrosu ile birleşince, aldatmalar, evlilik dışı ilişkiler, arkadan iş çevirme, kıskançlıklar, tuzaklar, zevk için ortalığı karıştırma ve geçmiş hesaplaşmalarının gündeme geleceğini söyleyebiliriz.Güdüsel, mantık dışı ve kaotik durumlara yöneliş söz konusu. Bu dönemlerde hayatımıza yeni dahil olan kişilere karşı biraz dikkatli olmak gerekiyor.

🪐Astrolojiyi yeni öğrenenler için 👍🏻> arkadaşlardan çokça soru geldi; o yüzden 2 gün önce paylaştığım bu yazıyı güncelleyip açıklık getirmek istedim. Astrolojide 4 adet Lilith vardır: burada 1181 numaralı oğlak burcunun 2. derecesinde olan astroid Lilith'i yazdım: siz koç burcunun 6. derecesindeki Lilith'den bahsediyorsunuz. Hikayeme farklarını ekledim; diğer Lilith'lerin numarasını astro.com'dan şu şekilde bulabilirsiniz: h13, h21, h58 )
Sevgiyle kalın💕.

Astrolog İlkay Çıkla.

#astroloji #burçlar #lilith.
Foto @pochekh.

Astroloji, koç,boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak ,terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık, burcu, burçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder