28 Mart 2020 Cumartesi

Koç Yeniayı ve Son Günlerdeki Ağrılarımız 2020

Merhaba sevgili dostlar:)
🧨Mars'ın Oğlak burcundaki Jüpiter-Pluto kavuşumları sebebiyle #astroloji haritası tetiklenenler son 4-5 gündür yoğun şekilde;
🧨ağrılar, migren, bipolar atakları, kramplar ve sancılar
🧨küçük ev kazaları ve yaralanmalar
🧨ateş , öfke ve taş düşürme-kum dökme gibi fiziksel rahatsızlıklar yaşıyor.

🔥Bunlara karşı maalesef ağrı kesiciler ve şifa çalışmaları-meditasyon haricinde yapabileceğimiz pek bir şey yok. Zira bir süredir auramızda-yani enerji bedenimizde biriken negatif enerjilerin güçlü şekilde Mars ile açığa çıktığı günlerdeyiz. Mars'ın 7 Nisan'a kadar sert etkisi devam edecek. Sorunlar da 7 Nisan’a kadar devam edebilir. ✅Bugünlerde stres kaynaklarından uzak durmak , tuz banyosu yapmak- topraklanmak gibi enerji tazeleyici aktiviteler yapabiliriz.
💣24 Mart yeniayı, “acı ile tekamülü” ifade eden Şiron üzerinde.
Yukarıda saydığım belirtiler kendini daha güçlü gösterebilir.
🪐Bireysel olarak alabileceğiniz önlemler, detoks yapmak ve iyi beslenmek gibi-veya alerjinizin olduğu yiyeceklerden uzak durmak gibi önlemler alınabilir.
Ayrıca Haritasında.
🔥 #koç #yengeç #terazi #oğlak etkisi olanların (öz burç- ay burcu, yükselen, Mars vs) bu etkilere güçlü şekilde maruz kalacağını söyleyelim.
Temkin zamanı.
Şimdi zorluk,2021’de ferahlarız🎁.
✅Gelirimizi paylaştıktan ve diğerlerinin acılarını hafiflettikten sonra yaratan güce yardım için dua etmek en iyisidir. Bu yüzden normalinde aylık %10 civarında söylediğim yardımları, hastalık ve zorluk durumlarında daha fazla yaparsanız, daha iyi sonuç alabilirsiniz. Yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz.

Sevgiyle kalın💕.
Astrolog İlkay Çıkla.
.
Foto @abdullah_evindar .
#astroloji #burçlar #koçyeniayı.
Astroloji, koç,boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak ,terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık, burcu, burçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder