28 Mart 2020 Cumartesi

Astrolojik Etkilerde korona- Corona Virüsünün Etkileri Ne Zaman Azalıyor 2020 ?

Merhaba sevgili dostlar:)
💣Pluto ,mitolojide ölümün ve yeraltı dünyasının tanrısı olarak geçer. Göksel sembollerde tetiklendiği zaman toplumsal krizleri ve büyük kitlelerin ölümünü işaret eder.
🪐1994 yılında düğümler-Pluto kavuşumu nedeniyle :
Rwanda soykırımı yaşanmıştır. 100 günde 1 milyona yakın kişi öldürülmüştü, merak edenler Hotel Rwanda filmini izleyebilirler. 🧨Yine 1993-1995 yıllarında Bosna Hersek, Ermenistan ve Dünyanın çeşitli bölgelerinde çıkan çatışmalarda binlerce kişi yaşamını kaybetmişti.
Gördüğünüz gibi Pluton'un ölümü sembolize etmesi astrolojide kendini sürekli tekrarlayan bir görünüm. Pluto güçlü dönüşüm ve reenkarnasyonu gösteren bir sembolik.
.
✅Güçlü dersler verdiği için 'öldürmeyen şey güçlendirir' sözü Pluton için sıkça kullanılır.
.
🧨Mars ise tetikçidir ve zamanın gelişini ifade eder. Mars'ın Pluto ile kavuşumu için bu yüzden 'Mars-Pluto ve Yıkım' ifadesi kullanmıştım. Mars'ın bölgeden uzaklaşması sonrasında korona- corona konusunda büyük ölüm oranlarının düşeceğini öngörüyorum. Nisan ortası itibariyle Mars uzaklaşmaya başlıyor. Yine de Nisan sonuna dek etki gösterebileceği için güçlü tedbirlere devam etmek gerekiyor.
Haziran sonrası odak noktamız virüs değil ekonomi olacaktır.
.
✅Tedbirler bu kadar mı olmalı? Hayır... her zaman söylediğim gibi aylık gelirimizin %10'unu paylaşmak , orta ve uzun vadede bize koruyucu bir kalkan olacaktır. Almadan önce vermek gerek. Şefkat istemek için, şefkat göstermek gerek.
Özellikle ekonominin giderek tahribat gördüğü günlerde dayanışmaya daha çok ihtiyacımız var💕
Sevgiyle kalın
Astrolog İlkay Çıkla.
.
.
Foto @phlavoured.
#astroloji

Astroloji, koç,boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak ,terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık, burcu, burçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder