18 Mart 2020 Çarşamba

Uranüs-Düğümler Desteği Başladı 2020


Merhaba sevgili dostlar :)
Gökyüzünde Uranüs ile Düğümler arasındaki destek açısı belirginleşiyor. 5 Mart'ta en güçlü etkileri başlayacak, 15 Mart günü tam görünümünün ardından 25 Mart'a kadar da yoğun etkisini gösterecektir. Kısacası 5-25 Mart arasında çok etkin!.
.
🪐Uranüs, ani ve beklenmedik sürprizleri gösterir. Aynı zamanda toplum ve topluluk bilinci ile ilgili olduğunu belirtelim. Uranüs,bulunduğu topluma faydalı kişileri sever. Sosyal sorumlulukla ilgilenen, çevresini desteklemek için akıllıca ve bilimsel şekilde çalışan kişiler Uranüs'ün sevdiği kişilerdir. Yaşlıların bakımları ile ilgilenmek, becerisi olan konuları toplumun hizmetinde kullanmak (örneğin bir öğretmenin ücretsiz ders vermesi, bir doktorun ekstra çevresindekilerle ilgilenmesi ), ağaç dikmek , hayvan beslemek, okuyarak ve araştırarak bilinçlenmek ve bilinçlendirmek , bilgilendirmek Uranüs'ün haritada başarılı kullanım alanlarıdır.
.
🪐Uranüs, yalnızlığı, bireyselleşmeyi ve ardından bilgilerini ve becerilerini toplum için kullanmayı ifade eden gezegendir.
🌀Düğümler ise kadersel temaları ve ruhun gelişimini ifade eder. gökyüzündeki Uranüs-Düğümler destek açısı, son yıllarda bulunduğunuz çevre için çalışmalarınız kadar güzel sürprizler barındırıyor. Bir dahaki Uranüs-Düğümler açısı 2022 yılında olacak.
Haritalarında.
.
#boğa #yengeç #başak #akrep #oğlak #balık burçlarının 0-8 dereceleri arasında yerleşimleri olanlar (öz burç-yükselen-ay burcu vs) .(örneğin 1985-1991 arasında doğan herkesin gezegeni vardır)
geçmişte çevresine ne kadar katkıda bulunduysa, faizi ile birlikte geri alacaklar gibi görünüyor💕.
.
Gelecek ödüller ise #doğumharitası nda desteklenen gezegenlere göre gelecektir. Örneğin Satürn’de terfi ve iş konuları, Neptün’de şifa ve iyileşme olabilir🤗

Sevgiyle kalın🙏.
.
Astrolog İlkay Çıkla.


Koç, boğa, ikizlerburcu, yengeç, aslan, başakburcu, terazi, akrep, yayburcu, oğlak, kova, balık, astroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder