1 Mart 2020 Pazar

Astrolojide Kraliyet Yıldızları ve Kader

Merhaba sevgili dostlar,
 Düğümler-Şiron ve Mars sert görünümü nedeniyle, acı ile tekamül ediyoruz. Başımız sağolsun 😞.
.
🌀Doğumdan ölüme nefeslerin sayılı olduğu bu sistemde, cesaret ve sorumluluğun kazanılması hiçbir ruh için kolay olmuyor.
Astrolojide güçlü başarılar vaad edebilen 4 önemli kraliyet yıldızı vardır:

Kuzey>00° Başak-Regulus, İsrafil.
Güney>04° Balık-Fomalhaut, Cebrail.
Doğu>10° İkizler-Aldebaran, Mikail.
Batı>10° Yay-Antares, Azrail.
5000 yıl önce keşfedilen bu yıldızlar, başmelekler ile sembolize edilir ve büyük kadersel olayları ifade eder. Blavatsky, Gizli Öğreti kitabında:. '..tapınak ve kare avlu.. Mabedin kare formu...Piramitler, obesliklerin ve diğer kare yükseltilerin dört yanını simgeleyen...dört ana meleğin yüzünün dört ana noktaya baktığı sutunlar... yeryüzündeki KARMA ajanlarıdır..'.diyor.
.
📚 2.Dünya Savaşı’nın yüksek rütbeli komutanlarını incelerseniz (Erwin Rommel ,Winston Churchill gibi) genelinde savaşın ve Azrail’in yıldızı Antares’i görürsünüz. Onlar, Azrail’in sembolü ile doğdular ve savaştılar.
.
📚Bedri Ruhselman, İlahi Kainat ve Nizam kitabında ruhun farklı erdemler kazanmak için çeşitli görevlerle dünyaya gelişini, zor olaylarla tekamülünü ve bilincini yükseltmesini anlatır.
📚Kuran’da savaşarak ölenler için.
‘... bilakis onlar diridirler...’ cümlesinin altında yatan anlamı anlatabildiğimi umuyorum. .
🪐 haritadaki kraliyet yıldızları ve başarılar karmadan getirilen cesaret ve diğer iyi karmalar ile ilgilidir..
🌟Aldebaran yıldızı, ticari konularda başarı, Regulus yıldızı ise ;güç ve iktidar vaad eder.

🌙 2020 yılı balık Yeniayı Fomalhaut üzerinde gerçekleşti. Bu, ruhsallık ve idealleri gösteren başmelek Cebrail'i temsil eder. Örneğin Büyük İskender, haritasında MC- Kuzey Düğüm’de Fomalhaut ile dünyanın yarısını fethetmiştir. Güç, başarı ve desteklerdir.
Aslında kraliyet yıldızları, üzerine düşen görevlerin yapılması ile beklenen zaferlerin gelişini ifade ediyor.

🌀Bu zaferleri ruhsal boyutta düşünürsek> cesur olanlar için tekamül yolunda ilerlemektir.geride kalanlar için Şiron ile ; yani acıyı yaşayarak tekamüldür.
Hepimizin başı sağolsun, geride kalanlara büyük sabır diliyorum 🙏

İlkay Çıkla.
Foto @gerbenherfotografia,

(bu yıldızlar, haritanızdaki öz burcunuzdan yani: koç, boğa, ikizler, yengeç ,aslan, başak ,terazi, akrep , yay, oğlak, kova, balık burcu olmanızdan daha farklıdır ve 0-3 derece arasında kavuşum yapan gezegen veya nokta ile ilgilidir.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder