25 Şubat 2020 Salı

Merküre retrosu Güneş Kavuşumu ve Karmada Aklın Meyveleri 2020 Şubat

Merhaba Sevgili dostlar,

26 Şubat Çarşamba günü Merkür retro hareketinde Güneş ile kavuşum yapacak. Kişilik ile aklın iç içe geçmiş görünümüdür. Ancak aklı gösteren Merkür'ün retro hareketi, iletişimsizlikleri ve uyuşmazlıkları arttırırken, kişilik konularında gerek kendimizde, gerekse çevremizde yanlış düşüncelere odaklanabiliriz.
Duyduğunuz bazı olaylar karşısında 'Ben bu kişiyi yanlış tanıyormuşum' şeklinde düşünmeniz mümkün.
.
💫Merkür, dünyayı nasıl algıladığımızı ve kendimizi nasıl ifade ettiğimizi gösterir. Merkür, en zayıf konumunda ve şu anda birçok kişi bulanık sularda dünyayı çözmeye çalışıyor. Sonuç :fosss!.
.
🪐Bakış açılarımız kendi kimliğimizle ve kendi yaptıklarımızla-yani kendi niyetimizle doğru orantılıdır. Merkür ,sezgisel olarak dünyayı yorumlarken, aşırı empati kuracaktır. Yani karşındakini kendisi gibi görür ve yorumlar! Bu ise tam bir kaos yaratır. Nasıl mı?.
.
❌Örneğin dolambaçlı yollara sapmadan, hatta bazen fazlaca açık sözlü kendimizi ifade ediyorsak: karşımızdaki kişinin de aynı şekilde niyetlerini açıkça söylediğini düşünürüz. Ancak: karşımızdaki kişi yalancı olabilir.
.
❌Örneğin diğer insanlara kendimizi sevdirmek veya takdir toplamak için kendimizi olduğundan farklı gösteriyorsak; otomatik olarak karşımızdakinin doğal hareketlerini 'rol yapıyor'olarak nitelendirebiliriz. Ancak: karşımızdaki kişi içten ve doğal halinde olabilir.
.
🌀Daha önceki yazılarımda dürüst olmanın İlahi hediyesi olarak aklın ve zekanın arttırılmasından bahsetmiştim. Bu dönemde Merkür'ün Uranüs ve Düğümler destekleri ile>> doğrudan iletişim ile sorunları çözme desteklerine sahibiz.
✅Bu şekilde yanlış anlaşılmalar düzelebilir, sorunlar çözülebilir ve ortak nokta bulunabilir. Ancak dürüstlük konusunda negatif bir karma varsa, paronayak düşünceler hakim olabilir. Öküz altında buzağı arayabiliriz.
.
🎁Kısacası içteki durumlar , dışarı yansıyacağı ve bu şekilde kaderimizi ve astroloji haritamızı oluşturacağını tekrar hatırlatmış olduk. Tanrı bize gökten yiyecek atabilirdi, ancak bizim toprağa kendi ürünlerimizi ekip yetiştirmemizi istedi. Karma yasalarını bize en basit yolla öğretmeyi amaçlıyordu.
.

Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.
.
.
Foto @soletare


Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay burcu, oğlak, kova, balık, burcu, astroloji, burçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder