25 Şubat 2020 Salı

Mars, Güney Düğümde! Kuyruğunu Yinen Yılan -Erderha ve Anlamı

Merhaba sevgili dostlar,

Mars , Güney düğümü ile kavuşuma başladı. 23 Şubat Pazar-24 Şubat Pazartesi ve 25 Şubat Salı günlerinde tam kavuşumda!. Mars-Güney Düğüm kavuşumu haritasında: 0-9 °
🔥 #oğlak #yengeç #koç #terazi etkisi (öz burç- yükselen vs) olanları zorlu şekilde etkilerken, haritasında
✅#boğa #başak #akrep #balık 0-9 ° yerleşimleri olanları destekler nitelikte olacaktır.
🪐etkileri hafta başında başladı ve Mart'ın ilk haftasına kadar kendini gösterecektir.
.
📚 H.P. Blavatsky ,Gizli Öğreti kitabında (syf 85-86) şu şekilde açıklar: 'Sonsuzluk ve sınırsızlığı sembolize ettiği -kuyruğunu yutan bir serpent.. geniş olarak yılan sembolüyle bağdaştırılır: felsefede,dini sembolizmde ,sonsuzluk, sınırsızlık, yenilenme, gençleşme ve ayrıca bilgeliğin simgesidir'.(hikayeye kitaptan sayfalar ekledim)
💫Ruh tekamülünü gösteren bu kavram #astroloji haritasında Düğümler‘dir.

🪐Güney Ay Düğümü astrolojik olarak 3 konuyu gösterir.
1. Bügüne kadar yaşadığımız geçmiş yıllarımız: çocukluk, gençlik yıllarımız yani. Bu dönemde önceden tanıdığımız eski arkadaşlarımızla tekrardan görüşebiliriz. Eski sevgililerden haberler alınabilir. Eskiden yaşadığımız yerlere gidip bazı anıları hatırlayabiliriz. Yediğimiz kazıklar ve ihanetler bu dönemde durduk yerde hatırlanabilir ve moralimiz bozulabilir.

2. Ailemiz ve aile soyumuz. Bu dönemlerde aile konuları , miras, sorumluluklar gibi konular gündeme gelebilir. Ses çıkmayan uzak akrabalardan haber alınabilir.

3. Reenkarnasyon teorisi çerçevesinde: düğümler geçmiş yaşamlarımızdır. Bu dönemde önceki yaşamlarımızdan tanıdığımız kişilerle karşılaşabilir, geçmiş yaşamda yaşadığımız yerlere gidebiliriz. Tuhaf dejavular olabilir.
.
🔥Güney Düğümde Mars > geçmiş yaşamlardan gelen güçlü rakipleri ve karmik olarak sorunlu olduğumuz kişileri ifade eder. Bu bölgede savaş, iş ile ilgili negatif karmalar, agresif tipler,aile için gerginlikler gibi ifade alanları vardır.
💫Bu durumda Merkür'ün de retro konumunu, yani sorunların çözümsüz kalabileceğini de düşünürsek; bu günlerde karşılaşacağımız kişilere ve gittiğimiz yerlere biraz kuşku ile baksak iyi olacaktır.

Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.
Foto @d_fordesign


Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay burcu, oğlak, kova, balık, burcu, astroloji, burçlar,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder