25 Şubat 2020 Salı

Merkür Retrosu Başlıyor! 2020 Şubat

Merhaba Sevgili dostlar,

Çarşamba günü Merkür retroya başlıyor!. Merkür , #uranüs - düğümler -Jüpiter arasında destek alarak retroya girecek. Merkür’ün kendi gününde Retro başlıyor!
13 Mart’a kadar etkin!.

✅13 Mart’a kadar tüm ticari işleri, elektronik alımları, önemli kararları , imzaları -yatırımları ertelemek gerekiyor.
❌ 13 Mart ‘a kadar Merkür'ün retro etkilerini yani: iletişimsizlikler, yanlış anlamalar, ticari uyuşmazlıklar, dolandırıcılık, elektronik sorunlar, elektronik aletlerde bozulmalar, yol ve yolculukla ilgili problemleri görebiliriz-eğer haritada Merkür sert açıdaysa-veya sevmediği bir burçtaysa.
👎Merkür’ü doğuştan Retro olanlar da Retro etkilerine dahildir, Merkür retrolarının haritanıza sert açı yapanları her zaman negatif etki getirir. Benim de Venüs’üm Retro, son Venüs retrosunda kedim kayboldu.. çok harika etki aldığım bir Venüs Retrosunu pek hatırlamıyorum.

✅ #astroloji haritasında güçlü bir Merkür -geçmişte aklı doğru kullanmanın ödülü olarak zeka ve algı düzeyinin artması ve karmik ödülleri gösteren semboliklerden biridir. Her ne kadar Retro olsa da;

Merkür'ün alacağı destekler çok güçlü ve bu yüzden.
💫 #yengeç #başak #akrep #oğlak #balık burçlarının ilk 15 derecesinde yerleşimleri olanlar (öz burç, yükselen, ay Burcu vs.) için

beklenilen fırsatların gelmesi, haberlerin alınması, arkadaşlıkla toplanarak keyifli vakit geçirmek, yeni kurslar, eğitimler, kaliteli bilgi akışı,aradıkları örneğin kıyafeti bulmak, tatile çıkmak, psişik güçlerin artması, ilham perisinin yanımızda olması ile ilgili harika destekler var.
🔥Retrodan destek alanlardan olsak bile, Merkür’ün Neptün kavuşumu olayları net olarak görmemizi engelleyeceği için ciddi kararları Merkür Retro sonrasına bırakalım.. .

Sevgiyle kalın.💕
Astrolog İlkay Çıkla
#astroloji #burçlar .

..

.

Foto @bevilens #merkürretrosu #merkürretro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder