25 Şubat 2020 Salı

Şiron Yerleşimine Göre Hangi Konuda Şifa Olmalısın? 2020

Merhaba sevgili dostlar ,

Gökyüzü, 2020 boyunca son derece sert etkilere sahip. Astrolojiyi bilmek hava tahmini gibi, yağmur öngörülüyorsa çıkarken şemsiyeni alacaksın, bu kadar basit .
Bu bağlamda sert görünümlerden korunmak için tüm dinlerde ve ezoterik öğretilerde iki yöntem önerilir.
.
✅1. aylık düzenli bağış yapmak. Gelirin %10 u kadar.
.
✅2.hizmet davranışları-örneğin yaşlıların alışverişini yapmak, toplumsal derneklerde gönüllü çalışmak, yeteneklerini toplum için kullanmak. Haftada 2 saat kadar.
. ✅3.söylediklerine çok dikkat etmek-olumsuz -kötü konuşmamak (hikayemde bu konuda eski Hint metinlerini paylaştım)
Özellikle bu aylarda Şiron-Düğümler öncü burçlarda etkileri olanları.
🔥 #koç #yengeç #terazi #oğlak zorlamaya başladı. Yıl boyunca sert etkiyi onlar alıyor.
. 🪐 Şiron, haritamızda en çok yara aldığımız ve buna karşın, diğer insanlara destek olabileceğimiz bölgeyi ifade eder. Gelen birçok soru üzerine Şiron burcunuza göre destek olabileceğiniz ve gönüllü çalışabileceğiniz bölgeler konusunda birkaç öneri yazdım. Şiron'unuzu burç ve evi ile birlikte inceleyebilirsiniz.
💗 Tanrı'nın-Allah'ın veya hangi dine mensupsanız yaratıcınızın- her ay desteğini ve korumasını isterseniz, her ay bütüne hizmet edebilirsiniz ve her ay bütçenizden yardımda bulunabilirsiniz.
.
🎁 Ne verirsek, 10a katlanarak geri gelecektir- geri dönüş zamanı daha uzun veya kısa döngülerle olabilir.
.
🪐Şiron #koç: askerlere, girişimcilere, spora destek.
🪐 Şiron #boğa: doğal afet bölgeleri,cinsel yolla bulaşan hastalık mağdurları,çiftçi-köylü destekleri
🪐Şiron #ikizlerburcu: ilkokul-ortaokul ve lise eğitimi,ticari yatırımlara destekler, iletişim bozuklukları tedavilerine destekler
🪐Şiron #yengeç: ailevi sorunlar-öksüz-yetim temaları, ailevi temalar-evlenenlere-çocuk doğuranlara altın vermek gibi davranışlar, aile büyüklerini ziyaret-ev işlerine yardım
🪐Şiron #aslan: Çocuk esirgeme gibi çocuk kuruluşları, büyük çaplı yardım dernekleri: #Daruşşafaka, Greenpeace, Kızılay, Unicef benzeri güçlü kurumlar.
🪐Şiron #başak: çiftçi-köylü yardımları, tarım krizlerinde yardımlar, ağır şartlarda ve düşük gelirle çalışan kişilere yardımlar, mesleki eğitimlere yardım
🪐Şiron #teraziburcu: boşanmış aile çocuklarına- zor durumdaki ailelere yardım, evlenmeyi düşünen kişilere destek olmak.
🪐
Şiron #akrep: aldatma sorunları yaşayanlara destek, cinsel istimara uğrayanlara destek, her türlü kanser ve aşırı büyüme kaynaklı hastalık, ameliyat durumlarında destek. 🪐Şiron #yayburcu: yükseköğretim için destek, öğrencilere burs vermek, yurtdışına-ezerek öğrenme temalarına destek- Erasmus için burs vermek gibi- dil öğrenimi destekleri. 🪐Şiron #oğlak: ailevi-kariyer konularında destekler, güçlü-köklü özellikle devlet kuruluşları #Darüşşafaka Cemiyeti gibi , yaşlılara destek = huzurevi, Darülaceze vs
🪐Şiron #kova: bilime ve girişimcilere destek, Greenpeace gibi çevre ve doğa kurumlarına destek
🪐Şiron #balık: her türlü yardım faaliyeti , haspishane-hastane gibi kapalı yerlerde kalanlara yardımlar, zihinsel engelliler, ruhsal bozukluk yaşayanlara yardımlar.

Sevgiyle kalın💞
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder