25 Şubat 2020 Salı

Jüpiter Neptün Desteği , Astroloji Sekstil Açısı 2020

Merhaba sevgili dostlar,
Bu hafta etkisi başlayan Jüpiter-Neptün desteği birçoklarına ihtiyaç duydukları iyileşmeyi ve fırsatları getirecek. Jüpiter Tanrısal yardım, şans, berekettir...aslında daha önceden yaptığımız iyiliklerin sonucunda gelen yardım elidir🙏
.
🪐Neptün, astrolojide iyileşmenin, şifa bulmanın, acının dinmesinin ve huzura etmenin, kabuğuna çekilmenin, inzivanın gezegenidir.
#astrolojiharitası ‘nda.
✅ #oğlak #balık #boğa #yengeç #başakburcu #akrep 12-23 derecede etkisi olanları (öz burç-yükselen , Ay-Mars vs) çok destekleyecekek🌞.
Hayallerin gerçekleşme açısıdır .
. 🪐Gökyüzünde can yakan ve moral bozan birçok görünüm olduğunu yazmıştım. Bu Jüpiter-Neptün desteğinin son derece şifalandırıcı ve yol açıcı etkileri bizimle birlikte ve gökyüzündeki en etkin desteklerden birisi.
.
✅Mart sonuna kadar etkisi devam edecek, yılın ikinci yarısında Jüpiter'in retro konumu nedeniyle Temmuz-Eylül aylarında da etkilerini gösterecek. Sonraki açı ise 2022'lerde tekrar bizimle olacak.
.
Jüpiter ile Neptün desteğine 20 Şubat'a kadar Merkür de eşlik edecek.
✅Bu günler ruhsal enerjilerin yoğun olacağı, sakin - romantik, keyifli ve huzur dolu günler olacaktır. İçe dönmek ve şifalanmak için harikadır. Fobiler, travmalar vs konuları ile yüzleşmek ve nedenlerini anlayarak onlardan kurtulmak için harikadır. .
🔐Rüyalarımızın birçok mesaj vereceği günlerde olacağız. Aslına bakarsanız bu süreç Merkür retrosu ile birleşince kendini çok daha keskin belli edecek. Enerjimizi düşüren bir görünümdür, fiziksel aktivitelerden kaçınabiliriz.
.
😱Kararlar almak, yeni girişimler, değişiklikler için hiç uygun değildir. Ayın 13'ü sonrasında Merkür retro etkilerini göstermeye başlayacaktır. 18 Şubat'ta ise Retrosuna başlayacak. Bu dönemlerde materyal dünyadaki fiziksel olayları net göremeyiz. İçsel çözümlemeler yapmamız gereken zamanlardır.Yüksek doz Prozac etkisi yapar ve bu da olayları analitik şekilde görmemizi engeller. Retroda:
😱Kandırılmaları, internet dolandırıcılığına dikkat.
✅Eski arkadaşlarla görüşmek, eskiden yaşadığınız yerlere gitmek, eski resimleri karıştırmak için harika, ancak somut kararlar almak için puslu günler!
Sevgiyle kalın💕.
.
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder