18 Mart 2020 Çarşamba

Satürn 29 Derece !Uranüs ile Sert Görünümde!

Merhaba sevgili dostlar:)

 Satürn 10 -21 Mart arasında #oğlak burcunun 29 derecesinde olacak. 29 derece #astroloji'de Ay'ın sonlanmasını ifade eder ve bu derecede olan gezegen genelinde bazı krizler deneyimleyerek döngüsünü bitirir.
.
🪐Satürn bu bölgede çalışma ve sorumluluk konularında yapmadığımız konuları yüzeye çıkartacaktır. Satürn ile Uranüs'ün sert kontağı, ihmal edilen konuların aniden önümüze çıkmasını gündeme getirebilir. Bu sorumluluklar hem işimiz, kariyerimiz, hem de özel hayatımızla ilgili olabilir. Özel hayatımıza: ailemiz, sağlığımız, beslenmemiz, kişisel bakımımız , okuduğumuz kitaplar , gelişim planımız gibi pek çok konu dahildir..
Ve bu dönemler eksiklerin kapatılması için düşünme -ve 13 Mart sonrasında da hareket etme, programla yapma, sorunları çözme ve çalışma dönemidir.
.
✅10 Mart-21 Mart arasında yaşadığımız sorunların: Satürn'ün Aralık ayında tekrar 29 dereceye gelinceye kadar üzerinde düşünülmeli ve çözüme ulaştırmalıyız. Çünkü Satürn, eğer sorumluluklarını almışsan, tembel değilsen, çaba gösteriyorsan ve dürüstsen mutlaka ödülünü birlikte getirir! .
🎁Genelinde bir burçtan çıkmadan önce veya çıkışından sonraki ilk 6 ay içerisinde hayatımıza kalıcı bir hediye bırakarak döngüyü tamamlayacaktır. Şimdi son tekrar zamanı!.
.
🔥Satürn-Uranüs sert görünümün etkilerini Mayıs ayına dek hissedeceğiz. İnandığımız ve güvendiğimiz birçok yapı kırılacaktır...Daha sonra Aralık 2020'de kendini tekrar gösterecek ve maalesef 2021 ve 2022 boyunca çok güçlü etki gösterecek.
2020 yılı için sabit gruplar olan
#boğa #aslan #akrep #kova burçlarının 0-16 dereceler arasında yerleşimleri (Güneş-Ay-Yükselen ve diğer tüm gezegenler) olanların gündeme gelen konular üzerinde uğraşacakları bir süreç başlıyor. Bu sağlık, iş, maddiyat, çocuklar, kişisel gelişim , evlilik-boşanma-ilişkiler gibi temalar olabilir.
Sevgili sabit gruplar, Satürn sınavlarına hazırlık süreciniz başlıyor!
Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.

Koç, boğa, ikizlerburcu, yengeç, aslan, başakburcu, terazi, akrep, yayburcu, oğlak, kova, balık, astroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder