18 Mart 2020 Çarşamba

Başak Dolunayı 2020

Merhaba sevgili dostlar:)

Başak dolunayı sonrasında birçoğumuzun mide ve bağırsakları tuhaflaştı. Ruh halimiz de buna bağlı olarak dalgalı seyrediyor. Hafta boyunca etkisini devam ettirecek dolunay etkilerine karşı #astroloji haritasında özellikle
🔥#başakburcu #balıkburcu #yayburcu ve #ikizlerburcu etkisi olanların bazı tedbirler alması büyük dalgalanmaları önleyecektir.
.
✅İlk olarak beslenme şeklimizi gündeme almak gerek çünkü> mutluluğumuzun %55'i yediklerimize bağlıdır.
Bağırsaklarımız yediklerimizi öğütürken, vücutta aynı zamanda seretonin ve dopomin hormonlarının salgılanmasında güçlü rol oynar. Bu hormonlar sayesinde kendimizi mutlu ve neşeli hissederiz. Yetersizlik halinde ise isteksizlik, moralsizlik, enerji kaybı ve umutsuzluk hissederiz. Yani mutsuzsanız: sorunu bağırsaklarınızda arayın!! Ama onları suçlamayın çünkü sizin yediklerinizi öğütüyorlar.. Yediklerinizi değiştirirseniz, iki taraf da mutlu olabilir.
.
📚Beslenmenin hormonlarımıza ve ruh halimize etkilerini .
✅Tahıl Beyin ve Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum (@serkan_karaismailoglu ) kitaplarından okuyabilirsiniz.
.
🧶Hazır dolunay sonrası Ay küçülen konumdayken ve vücüttan su atılması kolayken, detoks ve sağlıklı yeme düzenine geçmek için harika günler! Önümüzdeki 15 günlük süreçte gluten-yani buğday içeren- süt ürünler- ev yapımı yoğurt hariç- ve yapay şekeri bir süreliğini hayatımızdan çıkartırsak, başak dolunayı istediğimiz bağırsak temizliğini ve mutluluk hormonlarını bize sağlayacaktır.
✅Ayrıca sportif faaliyetler de hormonları olumlu etkiler. Yanında günlük ev işleri ile uğraşmak ve ertelenen işleri tamamlamak için harika günler.
.
🌲 Son olarak > topraklanmalı veya tuz banyosu yapmalıyız. Başak toprak elementinin iyileştirici gücüdür. Balık, su elementinin iyileştirici gücüdür. İkisinden de yararlanalım👍🏻.
.
❌Yoksa bu günlerde aşırı yoğun beyin fonksiyonları nedeniyle, başak burcunun gölge yönü olan takıntı, tedirginlik, kılı kırk yarma ve tatminsizlik ortaya çıkabilir.
Sevgiyle kalın💕.
.
Astrolog İlkay Çıkla.

Koç, boğa, ikizlerburcu, yengeç, aslan, başakburcu, terazi, akrep, yayburcu, oğlak, kova, balık, astroloji
.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder